שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
14-May-2015, 9:23 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-May-2015 על ידי 9:33 עידן444.)
הודעה: #22
כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
(14-May-2015 8:50)אופיר34 כתב:  בזה אני מסכים. היא לא תיעלם ולא תתפרק.
כל הסלוגנים על העלמות והתפרקות מטרתן אחת - להעלות את הנושא לסדר היום. גם מי שכתב את שורות המחץ האלה יודע בתוך תוכו שמחיקה מהמפה לא תהיה פה.
מצד שני, לא לפעול ולזלזל באירועים מהסוג שיהיה היום בערב זה פשוט חוסר הבנה בצורה שבה ניתן להזיז דברים. אם כולם ידברו ויתנהלו בצורה הזאת ו 100 איש יגיעו אז באמת למחרת הכל ישכח, אבל אם יהיו בכיכר 3000-4000 זה כבר יכול לייצר קצת יותר באז והתעניינות בציבור.
מאד מצער שככה מתייחסים ליוזמות של אוהדים שמנסים להזיז פה משהו.

גם אני לא מתכוון להעלמות אלא לכך שהעיר עלולה להישאר ללא אף נציגה בליגה בכירה- זה ביזיון! ויש לעיריה בהחלט חלק בכך כי לאורך שנים מבטיחים כאן היכל ספורט ובשורה התחתונה קבוצת הכדורסל ירדה ליגה מבחירה בגלל שאין לה בית כדי לשחק בליגה הבכירה! לא בושה?
יש הטוענים שאחת מסיבות העזיבה של יאמר היו היעדר מתקנים ראויים והבטחות שווא(אבל בכך אני פחות מאשים את העיריה כי יתכן שמה שקרה עם רמט באמת היה לא צפוי).

אז יופי שמכבי נתניה לא תתפרק אבל כקבוצה ממוצעת בליגה שניה זו התפרקות לכל דבר! זה איבוד רלוונטיות! והכי כואב זה הנסיבות הקשות- ניהול כושל! זה לא שלא היה כסף! היה! והניהול שלו היה שערורייה!
ומה שכואב זה שהלך כאן הרבה כסף ציבורי(כן, זה שכולם כאן נורא דואגים לו) ולאף אחד לא איכפת... מילא שתתפרק קבוצת כדורגל... אבל לאף אחד לא איכפת ממיליונים שנשרפו כאן על קבוצה שירדה ליגה, עלתה ליגה, ונשארה בליגה בפוקס, מה שקבוצות אחרות עושות בסכומים הרבה יותר נמוכים?

יש לנו עיר שכנה. בתור ילד זוכר את מכבי חדרה בכדורסל והפועל חדרה בכדורגל- וזו גם הזדמנות טובה להזכיר את ׳מולי׳, אחד הסמלים ביציעי הקופסא ואוהד שרוף של הפועל חדרה שנפטר לפני כמה ימים- יהי זכרו ברוך! לא קבוצות בליגות בכירות אבל בהחלט היה ספורט בחדרה והכל נחרב! עם חוסר האיכפתיות והגישה הזו ש״עיריה לא צריכה לממן אגודות ספורט״ והכל יתבסס על לחכות לטייקון הבא- זה יקרה גם בנתניה.

אייל, כמה יגיעו זה חשוב, אבל בואו נשים את זה בצד ונתעסק ביוזמה והאיכפתיות של האנשים... לזרוק לאוויר מספרים- 100,200,300 זה לא בא מרצון להנמיך ציפיות אלא בעיקר מתפרש כזלזול, ואיזו הרגשה זה נותן למי שעומל ומארגן את זה? הרגשה חרא וזה עוד אחד שזו הפעם האחרונה שירצה ליזום משהו...
וכמו שאופיר אמר... כל מי שמתלבט יגיד לעצמו... וואלה... למה לי להתאמץ? בשביל 200 איש שיעשו מעצמם צחוק? ובסוף זו נבואה שמגשימה עצמה ואנשים נשארים בבית ולא כי אין להם בייביסיטר לילד או כי הם הולכים לחתונה אלא כי סתם מעדיפים לראות ׳תוכנית חסכון׳ במקום להזיז את התחת...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר - עידן444 - 14-May-2015 9:23

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים