הקמת ארגון אוהדים רציני!
|
08-May-2015, 14:42
הודעה: #8
|
|||
|
|||
RE: הקמת ארגון אוהדים רציני!
אני מופתע ממך אייל ששינית את דעתך בקשר לארגון אוהדים שיקח חלק בניהול הקבוצה (גם אם חלק קטן יחסית )
אני זוכר אז אחרי לכתו של יאמר, כולם התנגדו לכך וטענו שאוהדים צריכים לעודד ומנהלים לנהל. כעת אחרי שהגענו לשוקת שבורה תודות למנהלים ובעלי הממון, יש לחשוב על כך באופן רציני ומעמיק. אני זוכר שבזמנו הצעתי תוכנית כזו של שילוב אוהדים בהדרגה בכל נושא הניהול , הצעתי זאת אף למנהלת השיווק בזמנו (טופז). בהמשך אני אחפש את התוכנית, מה שבטוח שאין ספק שאנחנו הקול השפוי , אנחנו האופציה האחרונה להצלת המועדון וניהולו באופן אחראי, ללא תלות בגורם אחד לא יציב. לדעתי יש מקום לארגן מפגש ראשון של כמה מחברי הפורום פה, על מנת שכל אחד יציג תוכנית פעולה שהוא חושב שתביא אותנו לתלות קטנה יותר בבעלי הון. עלינו להבין שאם נדרוש שינוי מהיר וקבלת אחוז גדול מידי של שליטה ושל אחריות , יתכן ויהיה קושי גדול להחזיק ברמה זו בעונות הבאות. השינוי צריך להיעשות באופן הדרגתי ומחושב, מצד שני הזמן דוחק. לצערי אינני מבין גדול בכלכלה , ולכן לא ברור לי האם ניתן לפרוס את הגרעון על כמה שנים? במידה וכן , הייתי שם את הארגון אוהדים אחראי על סגירת הגרעון למשל. אך שוב, פגישה בהשתתפות גורם בהנהלה שבא כל אחד יציג מצגת ובא עיקרי התוכנית נראה לי כמו התחלה. אגב ניסוח סקר ראשוני יכול בהחלט לתת אינדיקציה לגבי מה טיבו של האוהד הממוצע. מפגר ולא אופטימי. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים