שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
האם זה לא הזמן ל"אמרנו לכם"?
13-Apr-2015, 18:01
הודעה: #37
RE: האם זה לא הזמן ל"אמרנו לכם"?
(13-Apr-2015 2:09)Gadi כתב:  אשמח עם תתן לי דוגמאות לשחקנים בליגה ששווים כלכלית כמו ערן לוי שהיית שם במקומו. אתה זורק פה הרבה דברים שהם אולי נשמעים מאוד יפה אבל בינם לבין המציאות אין שום קשר.
מתעלם באלגנטיות מהשערים והבישולים שלו(באמת החלק שלהם בכדורגל הוא די משני סה"כ) אבל מזדעזע מהערות וחוסר בתנועה. רן רול לדעתי עושה המון תנועה, מעולם לא העיר לאף אחד וכנראה גם עוזר לזקנות לחצות את הכביש. עכשיו ממי אתה נהנה יותר?
בקשר לציפיות הן מעולם לא היו יותר מפלייאוף עליון. אם אחרי הכל היינו רחוקים נצחונות על רעננה ועכו משם אז כנראה שגם איתו אפשר להשיג אותן.

חוץ מזה שמה שכתבת בפסקה האחרונה אמור לבד לבטל כל ביקורת אחרת. אם אין בקבוצה חדר הלבשה חזק אנחנו נעים בין להתכונן ללאומית להשבתת משחקים. יש שני אנשים (בצד המקצועי) שגורמים לקבוצה לעלות כל שבוע ולהלחם ככה ולשניהם יש את אותו שם משפחה. רק תאר לך מה היה קורה אם במקומו היה קפטן אחר, למשל הקודם..

אני לא מבין, אתה מנסה לשכנע אותי בכח לאהוב את השחקן ?? כי אם כן זה לא ילך.
ואני יכול לתת לך שמות בלי בעייה - הובאן , ראיוס, גורדנה , אור אוסטוינד , נוואקמה. זה מה שעולה לי כרגע. חוץ מאלה האמן לי שיש עוד כמה שחקנים לא רעים ברחבי הגלובוס שעם קשרים טובים וסקאוטינג טוב הם יכולים לנחות פה.
ואני לא מתעלם מהבישולים ומהגולים , מספרית הוא את שלו תרם אבל אני רואה עוד דברים בשחקן כדורגל מיקצועני ואותם לערן לוי אין.
אז כל עוד אנחנו קטנים (בתקציב) וחסרי שאיפות אפשר לחיות עם ערן לוי, ביום שנשתדרג קצת תקציבית ומחשבתית לדעתי יהיה מגיע לנו שחקנים יותר מקצועניים ואיכותיים מערן לוי.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: האם זה לא הזמן ל"אמרנו לכם"? - אופיר34 - 13-Apr-2015 18:01

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים