האם זה לא הזמן ל"אמרנו לכם"?
|
13-Apr-2015, 0:33
הודעה: #29
|
|||
|
|||
RE: האם זה לא הזמן ל"אמרנו לכם"?
(13-Apr-2015 0:07)אופיר34 כתב:(12-Apr-2015 22:54)Gadi כתב:(12-Apr-2015 16:41)אופיר34 כתב:(12-Apr-2015 15:00)טל.מ כתב: אופיר אתה בטוח ? עם המאמן המהולל מזרחי אני בספק אם היינו צוברים את כמות הנקודות של עכו . זה שאתה כרגע מתרווח בנחת לא נובע ממה שהיה כאן קודם, אלא משינוי ענק שהוביל רוני לוי. אכשהו העובדות אף פעם לא מבלבלות אותך. אופיר טוב ל״ראות״ אותך. ערן לוי- זה האיש והשחקן לטוב ולרע. גם היתרונות וגם החסרונות. אני רואה בשנה זו את שעתנו היפה כמועדון. לו תתאפשר הסיטואציה של בעלים / מספר בעלים חדש זו היתה שנה של ציון דרך. את העובדה ששחקנים שלא מקבלים משכורת עולים בחודשיים שלושה האחרונים ונותנים את הכל אני זוקף לזכותו של רוני לוי וגם של ערן.ואני מלא הערכה. רובנו שכירים. תארו לעצמכם לבוא לעבודה מבלי לקבל כסף ועוד לתת את הנשמה בלחימה. זה דבר שהוא לא יאמן בעיני. והכל בגלל מנהיגות שהיא בהחלט דבר שחסר לנו כאן גם ברבדים נוספים בחיי מדינתנו. מתחילת העונה חזרתי וטחנתי את היותו של מזרחי ושות צוות האימון החאפרי שהיה כאן מאז ומעולם. פשוט לא מצליח להבין איך היתה באיש הזה החוצפה לקבל כסף ולא לעשות כלום במהלך השבוע. היו משחקים ששאלתי את עצמי אם זה לא החברה שלי מהשכונה שמשחקים ככה. ההבדל מלפני שנתיים הוא במועד ההחלפה. עם בנין זה התבצע חודש מאוחר מידי. גם כאן בגלל שגב... אופיר, שנבאתי שחורות בתחילת העונה זה לא היה מפופוליזם. זה לא היה כמו שעון עומד שמדייק פעמיים ביום. זה היה בגלל מה שראיתי. זה לא הופך אותי לנביא או לגאון.בכלל לא. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים