שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
לארי קיודה מבוקש ע"י מכבי ת"א - ישראל היום
16-Feb-2015, 12:24
הודעה: #78
RE: לארי קיודה מבוקש ע"י מכבי ת"א - ישראל היום
(16-Feb-2015 12:09)טל.מ כתב:  עידן מי יניע את הכדור ? ובעיקר למי ? מכבי נתניה לא מסוגלת להכתיב ולשלוט בקצב כי אין לה שחקנים שיכולים לעשות את זה. וזה ככה כבר שנה שניה ברציפות . כדי שתהיה קבוצה כזו אתה צריך קישור אחר לגמרי , כמו למשל בעונה האחרונה בקופסא. דג׳אני של פעם עזרא ומוגרבי בפינות .

Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה יודע מה הבעיה שלי עם מה שאתה כותב?
שלמעשה אין אף קבוצה בארץ שמניעה כדור...
אבל בכל משחק יש משהי שמניעה כדור יותר וקבוצה שמחכה מאחורה יותר. זה אפילו משתנה תוך כדי משחק לפי התוצאה.
אתה מדבר על העונה שעברה... לפי מה שאתה כותב עוד אפשר לחשוב שבכל משחק חיכינו מאחורה ויצאנו למתפרצות...
להזכירך מלך השערים שלך היה שחקן סטטי וממש לא אחד לצאת איתו למתפרצות... וגם ערן לוי ממש לא האיש לצאת איתו למתפרצות...(ובלא מעט משחקנים בעונה שעברה הוא שיחק בשפיץ כשגם קאיודה וגם אקסברד ישבו בחוץ) וגם לא שריקי וקובי חסן... ככה שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
אתה יודע למה נתניה כמעט לא מניעה כדור העונה? לא כי השחקנים לא יכולים. הם אולי לא יכולים לעשות את זה בצורה מושלמת אבל בהחלט יכולים לעשות את זה לא פחות טוב מכל הליגה זבל הזו.
הסיבה שעשינו את זה מעט זה בגלל שאם תחזור משחק משחק תגלה שברוב המשחקים אנחנו אלה שהובלנו וכקבוצה מוגבלת גם ככה אתה יורד לשמור על תוצאה כמו שעושות כל הקבוצות בליגת הפח זבל הזו.
בעיני אם היתה לנו קבוצה עם הגנה טובה שיודעת לשמור על יתרון היינו רצים העונה לאליפות למרות ההתקפה המוגבלת שלנו. בחיים לא ראיתי קבוצה שמובילה כמעט בכל משחק ומנצחת כל כך מעט...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: לארי קיודה מבוקש ע"י מכבי ת"א - ישראל היום - עידן444 - 16-Feb-2015 12:24

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים