(23-Nov-2013 11:06)אייל ס כתב: (23-Nov-2013 2:28)אופיר34 כתב: לאט לאט אנשים. גם את רומא לא בנו ביום אחד...
לי אין ספק שמעבר לקבוצה איכותית שכולנו רוצים לראות לאיצטדיון הזה יש חלק מרכזי בכמות הקהל המרשימה שמגיעה השנה למשחקים. אני רואה פרצופים השנה שהרבה מאד זמן לא ראיתי.
הנוחות וההרגשה שהמתקן הזה מייצר עושים את שלהם (טוב, חוץ מהפקקים...). אני בטוח שביום מן הימים שתהיה פה גם קבוצה איכותית לא תהיה לנו בעיה גם למלא את היציעים האלה.
רק אייל , בשביל שזה יקרה נצטרך לבנות קבוצה ששווה קצת יותר מ 50 אלף דולר לשחקן...
לצערי,אני צריך למלא פי מים 
עובדתית,
השחקנים ה"זולים" למעט השוער,השנה עושים את העבודה
ועשו גם בשנים הקודמות,
,כסף הוא ממש לא ערובה לאיכות
דג'אני בעונתו הראשונה בפחות מ50000 דולר עשה עבודה ענקית ובעונתו השלישית ביותר מ125 אלף דולר הוריד את הקבוצה
ויש דוגמאות כאלו לרוב
קח את שחר סימנטוב מעפולה(מספר 7),שחקן של שקל 90 עושה במשחק הרבה יותר מכל שחקן קישור במכבי נתניה שמרוויח פי 3 ו4 מימנו.
החוכמה למצוא את השחקנים הטובים הרעבים והחרוצים להחתים אותם על חוזה צנוע ולתגמל אותם בסוף שנה על הצלחות קבוצתיות.
בנוסף,להחתים שוער טלאנט(יש לנו כזה),בלם ברמה,שחקן עושה משחק וחלוץ.
והחשוב שכולם יהיו ספורטאים ובני אדם במגרש ומחוץ לו וכולם ידעו שמקומם על המגרש לא מובטח בגלל החוזה שלהם.
לצערי,העולם לא עובד על פי תפיסתי,לא בסכומים ולא בהתנהגות ולא בהתנהלות ולכן במוקדם או במאוחר,אמצא עצמי(אגב,בשמחה רבה) לצידכם ביציע
.
גם אם שחקן ב- 1.90 נותן עונה טובה אצלך, בעונה הבאה אותו שחקן כבר לא יישאר בסכום הזה.