אריאל הרוש בדרך החוצה מנתניה
|
26-Jan-2015, 11:29
הודעה: #72
|
|||
|
|||
RE: אריאל הרוש בדרך החוצה מנתניה
עידן יקירי,אתה קראת במקום כזה או אחר התיחסות לעוצמה או אי עוצמה של הפועל ת"א,אתה קראת במקום כזה או אחר היתייחסות של לחיים רמון ולמעשיו,מכיוון שאני מכבד אנשים אענה לך בכבוד למרות שהפוסט שלך מזמין תשובה לא מכובדת.
כל היתייחסותי היתה לאיך הפועל ת"א בנו את הקהל שלהם בתחילת שנות ה2000 את הסיבות לכך את מבנה הקהל ואיך היתייחסות ניהולית לא נכונה שלהם גרמה ל"גרעין הקשה" שמונה בין 1000 ל2000 איש בשערים 4/5 ומונהג כמריונטה ע"י עו"ד מהולל (שהואשם בעבר בחיבה לנערים רכים) להשתלט על המועדון. ובלי קשר להפועל ת"א יש מספר אוהדים בעלי ממון שמממנים את המועדון ב3 שנים האחרונות(אגב,עזרו גם לטביב בתחילת דרכו),כל אחד מסיבותיו ועוד מספרי אלפי אוהדים שנרתמים מפעם לפעם לתרום למועדון ואף להחזיק בחלק מהבעלות. לצערנו הרב לנו אין אוהדים בעלי ממון שמוכנים להשקיע מכספם,לנו אין גרעין של אלפי אוהדים שמוכנים לשלם כדי להיות חלק מגרעין שליטה ומצד שני נבנה לו לאט לאט גרעין אנרכיסטי שאם המועדון לא יעקור אותו מהשורש(עכשיו כשהוא קטן),הנזקים שלו יהיו כבדי משקל בעתיד ואיש לא ירצה להשקיע במכבי נתניה. ועכשיו תסביר לי בקצרה,איך מהאמירות האלו שלי כתבת את מה שכתבת ועוד הלכת בדרכו של אפריים ונהנת לרשום את שמי המלא בראש חוצות? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים