יוסי מאור ורועי דניאל 2 מליון שקל כספי ציבור מהעירייה חייבים לחזק את הקבוצה
|
19-Jan-2015, 11:48
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Jan-2015 על ידי 11:54 עידן444.)
הודעה: #30
|
|||
|
|||
RE: יוסי מאור ורועי דניאל 2 מליון שקל כספי ציבור מהעירייה חייבים לחזק את הקבוצה
לא חסר אבל נתקעת בשניים ואני גם לא בטוח כמה הם טובים. כל משחק ההגנה של מכבי נתניה תחת יוסי מזרחי היה זוועה. עמידה לא טובה במגרש, סגירה לא נכונה, אדישות, חוסר אחריות, רשלנות- הכל!
אני מאמין ומקווה שתחת רוני לוי דברים יראו אחרת. עידו לוי היה הרבה יותר טוב אם היה משחק בקבוצה שיודעת להגן. ירין חסן אכן מהבלמים היותר טובים בארץ בגילו. אתם חושבים שאם הייתם שמים בנתניה את דנינו של מכבי פ"ת היום היה לו סיכוי להיראות דומה למשהו? למה גם ישר לשפוט שחקן צעיר? הרבה שחקנים צעירים נראים לא שקטים וזה בא עם הניסיון. גם אני במקצוע שלי כמהנדס הייתי ועדיין קצת חסר ביטחון שנובע מחוסר ניסיון ועם הזמן אתה הולך ומשתפר ומקבל ביטחון. ירין חסן ילך וישתפר ויעשה קריירה יפה בליגת העל. אני בטוח בכך. שאלה לפיליפצ'וק- ביניב לביא ראית משהו שונה מאשר בירין חסן ועידו לוי? או שגם עליו אמרת שהוא לא שווה כלום? מפתיעה אותך הקריירה שעשה יניב לביא? הוא כן בלם לגיטימי? אתה לא חושב שמגיל 20 הוא עבר דרך והשתפר? למה ישר לקטול? ליאור ז'אן עשה רושם בגיל צעיר שהוא הדבר הבא, ולעומתו אבי סטרול היה נראה קטסטרופה. ליאור ז'אן בסופו של דבר לא התרומם ואבי סטרול(שעשה קפיצה גדולה אצלנו ליד לואיס) כן עשה קריירה יפה מאוד שנעצרה בעיקר בגלל פציעות. לגבי אוראל דגני- בדיוק כמו עומרי בן הרוש(עוד אחד שהוכפש כאן בעונת הירידה), גם הוא בלם לא טוב ומגן מצויין לליגה הזו. הלואי והחולייה האחורית שלנו היתה בנויה על שחקני הנוער "הלא יוצלחים" שלנו- איתן טיבי ושיר צדק כבלמים, עומרי בצד שמאל ואוראל בצד ימין. ההגנה הכי טובה בארץ תוצרת מחלקת הנוער שמייצרת שחקני הגנה יותר טוב מכל מועדון אחר בארץ. לגבי איתן טיבי לא הוגן לשפוט כמו שאתה שופט חטב. כשטיבי היה כאן שחקן צעיר לא היה לו סיכוי להשתלב- היו לנו 3-4 בלמים טובים כשהכי פחות בכיר היה גולן חרמון. לא רואה איפה יכל להשתלב בלם צעיר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 15 אורחים