אביתר פרסם בפייסבוק על שינוי בעמדת מאמן הנוער
|
15-Nov-2013, 2:13
הודעה: #13
|
|||
|
|||
RE: אביתר פרסם בפייסבוק על שינוי בעמדת מאמן הנוער
אני חייב להגיד משהו, הכי אמיתי שיש.
אני חושב שהקונספט מבורך, השינוי המקצועי- כנראה מהטובים שנעשו פה במהותו, אין כאן צל של ספק. אבל, ויש אבל גדול: בואו נהיה כנים עד הסוף חברים. אם קבוצת הנוער היתה רצה היום בצמרת, אין סיכוי בעולם שהיינו רואים את השינוי הזה מגיע באמצע העונה, אין סיכוי שהכל היה מתבצע כי " זה תוכנן עוד קודם". זה ללא צל של ספק מסוג שינויי הכיוון הטובים, אך אלו שנערכים רק בין עונות ונעשים כדי לבנות את המערכת בהתאם, בטח שלא להתאים אותה להחלטות החדשות כשהיא מתחת לקו האדום. מה שאני רוצה לומר זה שלצד העניין הראוי, עם הראייה לטווח הארוך, בואו לא נתעלם מהעובדה שמעמדו של ישראל צרפתי התרסק ( מכיר מלא אחרים שכבר היו שמים את המפתחות והולכים כדי לשמור על כבודם), כמוהו של בני לם שאני בטוח שהוא לא הגיע כדי להיות המנהל המקצועי של כל קבוצות הנוער במכבי נתניה..למעט קבוצת הנוער, שהיא הבונבוניירה של מחלקת נוער. משיחות של עם אנשי מחלקת הנוער, הנאמר והנכתב פה עוד עדין מאד, אפילו מאד מאד... אפשר לשים את הידיים על העיניים, למחוא כפיים ולהגיד וואוו, איזה שדרוג נעשה פה, אכן נעשה פה כזה, אבל זה הרבה מעבר לזה ברמה האישית והפוליטית בין אם אנשי המועדון ירצו ובין אם לא. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים