יוסי מזרחי אתה יודע שאני לא נגדך אבל הגיע הזמן לעזוב עכשיו
|
14-Jan-2015, 1:52
הודעה: #1
|
|||
|
|||
יוסי מזרחי אתה יודע שאני לא נגדך אבל הגיע הזמן לעזוב עכשיו
יוסי מזרחי ושי הולצמן אני מאחרוני המאמינים בכם במכבי נתניה ולא בגללכם אלא בגלל ההתנהלות של הבעלים כולם ומנהלי המועדון שלא שמרו עליו מכל משמר ראו בטובתם יותר מטובת המועדון ....
למה אני פונה אליך יוסי כי אתה אדם ישר עם לב סופר אמיץ מאמן אחר מזמן היה בורח מתפטר , דורש את כל החוזה עד הסוף אבל אני מכיר אותך ויודע אל מי אני פונה ישירות . כרגע ההשפעה שלך על השחקנים היא אפסית ועוד מעט משתחררים המון שחקנים ככה שאין לך מה לעשות עם מה שישאר בסגל ... אתה תראה בתוצאת תיקו הישג ויופי אתה לא אשם גם אם לא נרד ליגה , אבל לא בשביל זה באת לנתניה ... באת כי ידעת שזאת אימפריה באת כי תמיד יש לכל מאמן וותיק חשק להחזיר את האימפריה חזרה ... אז זהו שפספסת השחקנים שבחרת לא מסוגלים ... בני לם יקח את מה שנשאר ויהפוך אותם תוך חודש ליחידה ללוחמה בטרור , הוא יקרע אותם באימונים יצרח ויקלל כשצריך ויתחיל לנצח ברצף עד שנגיע לחוף מבטחים , אתה בזמנו קיבלת את הצ'אנס שלך בהפועל ירושלים עם אורי מלמיליאן , הגיע הזמן של בני לם .... אני יודע שאתה רוכש המון הערכה וכבוד רב לאלי שגב ורק בגללו נשארת בנתניה אבל הפעם גם יבקש מליון פעם אל תסכים להישאר תמורת כל הבטחה שהיא שיהיה בסדר שהכל יסתדר , הפעם תסביר לו שאין ברירה ההשפעה שלך על השחקנים נגמרה .... תודה רבה יוסי מזרחי ושי הולצמן עשיתם הכל מצידכם אבל בבקשה אל תעבירו עוד משחק בתחתית עם סכנין אלו נקודות חשובות לנו , עם בני לם על הקווים אנחנו מנצחים את סכנין 4-0 , זה נשמע דמיוני אבל אני יודע עם מי יש לי עסק . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
יוסי מזרחי אתה יודע שאני לא נגדך אבל הגיע הזמן לעזוב עכשיו - זאב רווח - 14-Jan-2015 1:52
RE: יוסי מזרחי אתה יודע שאני לא נגדך אבל הגיע הזמן לעזוב עכשיו - arika - 14-Jan-2015, 2:15
יוסי מזרחי אתה יודע שאני לא נגדך אבל הגיע הזמן לעזוב עכשיו - טל.מ - 14-Jan-2015, 2:31
RE: יוסי מזרחי אתה יודע שאני לא נגדך אבל הגיע הזמן לעזוב עכשיו - זאב רווח - 14-Jan-2015, 14:42
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים