שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
רועי דניאל ביציע העיתונות
13-Jan-2015, 17:26
הודעה: #13
RE: רועי דניאל ביציע העיתונות
(13-Jan-2015 17:09)טל.מ כתב:  יפה אמרת. אני לא ראיתי את התוכנית אבל לעניות דעתי הלא קובעת יוסי מאור לא יקח את נתניה בטרם כוסו הבורות וזה כנראה יקרה בשנה הבאה בליגה הלאומית . לא רואה אותו לוקח את החוזה של מזרחי או של כל ליצן אחר שחתום עד המילניום הבא . הוא יעדיף שהם יעופו קודם.
נ.ב .. 770 אלף שקל לשנה מקבל הכלומניק שהקבוצה שלו נראית הכי לא מאומנת שאפשר שטעה בכל עמדה במגרש שסיבך את נתניה בעסקאות מפוקפקות ( מי אמר אריאל הרוש) שהביא ברזילאי שלא יכול לרוץ במחיר אסטרונומי וששידרג את עמדת המגן הימני בבלם בן 19 מטוברוק . הנה עוד מאמן שגמר את קריירת האימון שלו על חשבון מכבי נתניה. ועל זה היינו אומרים בגולני .. עד מתי אוג׳ 82 ..

ובגלל זה יש כאן שני צירי זמן:הציר ה״קר״ ללא רגש אומר בואו נמתין, כדי לא לכסות את הבור של הנוכל. גם במחיר של ירידת ליגה. הציר השני, החם, אומר שצריך להיכנס עוד אתמול, לזרוק את החאפר וצוותו ולהציל את העונה. למזלנו הפערים בטבלה קטנים כך שכמה נצחונות וניצלת. לא למזלנו- היריבות יתחזקו ואנחנו נלך ותדעך עם החאפר ושחקנים לא מונהגים שגם לא כל כך שווים משהו.
אני סבור שניתן לשלב בכך שיש להוציא את הקבוצה משגב תוך טיפול משפטי נפרד בערבויות מול הבקרה ושגב. דאז אפשר גם לטפל מקצועית בבעיות.
אני לא בטוח שיותר זול יהיה לרדת ליגה מאשר להשקיע כיום בהישארות גם אם המשמעות מבחינת מאור(וזה בהחלט כספו והחלטתו)היא להכניס את היד טיפה יותר עמוק לכיס.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: רועי דניאל ביציע העיתונות - אסףג - 13-Jan-2015 17:26

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים