שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שלושה דברים מהמשחק המזויע הזה
09-Nov-2013, 13:03
הודעה: #41
RE: שלושה דברים מהמשחק המזויע הזה
וואו מאיפה להתחיל ... אייל אם אתה מטפטף לבעלים שניתן להרכיב קבוצה רק משיקנים רעבים עד 50 אלף דולר אתה הופך אותי לאוהד מודאג. ...כי קבוצה צריכה 10 שחקנים עד 50 אלף עוד 5 שחקנים ב100 אלף ועוד 3-4 כפ ב-200-250 זו בערך ההיררכיה...
בנוסף מסכים שהקבוצה לא נבנתה נכון כשבונים קבוצת כדורגל בונים שלד שוער,בלם, קשר אחורי וחלוץ תותחים וסביבם בונים קבוצה ... פה השקיעו הרבה כסף כי זה נראה כאילו שכל בעל שם שהיה מוכן להצטרף לחגיגה התקבל...
לגבי מזרחי אני מת לשמוע פעם אחת תדריך שלו לפני משחק לא יכול להיות שהכל כל כך שבלוני , איטי ודרך האמצע תשחזרו את המצבים של אתמול (גול ראשון מטר אופסייד) לי נראה כאילו השחקנים עושים את המינימום ההכרחי ושורדים ...
יש צורך במנהל ספורטיבי שיתכנן את העתיד העולם כבר שם מכבי ת״א כבר שם מכבי חיפה בדרך ואנחנו צריכים כבר בינואר שמישהו לא מזרחי בעל סמכות יידע להסתכל שנתיים שלוש קדימה ולהחתים בינואר שוקרני כזה מהפועל חיפה שמסיים חוזה וניתן לחטוף ולהתחיל לתכנן כי מסוף מאי לאוגוסט אי אפשר לבנות בזמן כל כך קצר.
עוד מילה למזרחי תפסיק לרצות את כולם זה בסדר ששחקן כזה או אחר לא ישחק שבוע שבועיים ויהיה ממורמר ...
מה פורסם על מחלקת הנוער אני יודע שהולצמן היה מאד מעורב באשדוד באקדמיה .
וברור לי שהגיע הזמן לעדות חריש עמוק (גניש במילא מסיים חוזה לא נראה לי שיש איזה בר דעת שישאיר אותו לא מהחדשים ולא מהישנים) לגבי בני לם השאלה אם יש מישהו שיכול להוציא אותו מכל החופים וכל המסביב שהוא חי בו למקד אותו 100 אחוז במחלקת הנוער חשבתי שאייל יצליח ומסתבר שגם הוא לא ...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes דוד חטב's post:
Hagiqq (0909-1111-2013201320132013)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: שלושה דברים מהמשחק המזויע הזה - דוד חטב - 09-Nov-2013 13:03

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 21 אורחים