שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
כנראה שאת המשחק בשבת כבר הפסדנו
21-Dec-2014, 1:06 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Dec-2014 על ידי 1:08 דוד חטב.)
הודעה: #32
RE: כנראה שאת המשחק בשבת כבר הפסדנו
כמה סתומים כולכם מסוגלים להיות בפעם האלף מעולם לא רבתי עם בלדב ולא עם גיל לב , עבדתי במחלקת הנוער ולא בבוגרים היחידי שרבתי איתו ולא סבלתי אותו זה גניש והיום משמועות אני דווקא מפרגן לו על עבודה לא פשוטה ...
עכשיו לעובדות יש אנשים שלדעתי שנים עושים לביתם ומקמבנים הכל בכדי שימשיכו להנות מהדבש שלא תבינו לא נכון עיני לא צרה באף אחד אבל דעתי שטוב למכבי נתניה הם לא עושים... ואם מישהו מכם חושב שמגיע לבלדב שכר של סביב ה-חצי מיליון שקל לשנה לחצי משרה , אז אני לא חושב כמוהו ...
ולא משנה כמה אבנים הוא יהפוך ....כל עוד משקרים על הבעלים ולא שמים ברקס לתופעות חולות כשאתה יודע שזה חריג...
דוגמא קטנה קשטן מאמן הנוער מרויח שכר כפול ממה שהרוויחו קודמיו (לפחות בתקופה שלי) ואם אחד כמו בלדב שעאלק יו״ר מחלקת הנוער יודע את המספרים ושותק...אז חלאס להיות טיפשים ....
הצביעות במועדון הגיעה לשיא כשהאדון המדובר הפך חבר של גניש (אחרי יחסים עכורים של שנים ) תבדקי למה אח״כ נדבר אולי אייל יודע בעצם אני בטוח שהוא יודע...
אגב בשביל שום סכום שבעולם לא הייתי חוזר לקן הצרעות תהיו רגועים נעים לי ורגוע לי בת״א במקום לראות טריפולאים כפויי טובה (הורים) אני רואה כוסיות כל היום אז שווה שתרגיעו ותתייחסו לדברים...
מזכיר לי שלפני כמה חודשים התרעתי שהולכים לאבדון אופיר ועוד כמה פה כתבו שאני כותב ממקום אישי או על רקע אישי...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: כנראה שאת המשחק בשבת כבר הפסדנו - דוד חטב - 21-Dec-2014 1:06

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים