סופית: שחקני מכבי נתניה יקבלו השבוע את משכורות אוקטובר
|
12-Dec-2014, 11:41
הודעה: #47
|
|||
|
|||
RE: סופית: שחקני מכבי נתניה יקבלו השבוע את משכורות אוקטובר
(12-Dec-2014 10:57)אייל ס כתב:יש גם התרשלות בבניית הסגל(אני לא יודע אם בצורה קטסטרופלית כמו שאנחנו מתארים), אך זה קורה בכל קבוצה. בעכו וסכנין הכל בינגו? עטר לא פגע עם אף זר, אפילו מכבי חיפה, כולם התלהבו מהזרים של רעננה ואין לי מושג על מה ולמה... אשדוד רצה עם אותה קבוצה כבר שנתיים שלוש(הלואי עלינו...) הבעיה היא שאצלנו כתוצאה מפאניקה החתימו עוד שחקן ועוד שחקן ומשום מה אלי שגב להכל אמר אמן, וכל מיני "גורמים חיצוניים" נתנו כסף שהוסיף עוד קצת לתקציב.(12-Dec-2014 9:21)עידן444 כתב:(12-Dec-2014 0:43)זאב רווח כתב: עידן ונגיד שאתה צודק תוריד מהתקציב 26 מליון שקל 10 מליון שקל על מנת שכולם יהיו מבסוטים ומחושבים , איזה שחקנים היית מביא לקבוצה במה שנשאר ? אל תשכח שרוב התקציב לא הולך על שחקני רכש אלא על בעלי תפקידים במועדון , מחלקת נוער מאמנים מנהלים , מנהלה , מזכירות , עכשיו בוא ותבנה לי קבוצה מ נגיד 6 מליון שקל .... לקשקש תקציב ענק ותקציב ענק זה נחמד אבל בוא תבנה קבוצה בתקציב נמוך שתישאר ליגה ....ענית לעצמך. רוב התקציב הולך על "שומנים" מסביב. בתקציב של 17-18 מיליון(אף אחד לא אומר לחתוך לתקציב הכנסות בלבד... יש באמצע...), דבר ראשון שלא היו עושים זה לנפח כל כך את "המסביב". למעשה, מלבד זה שהסגל גדול, לא רואה איפה הוא בזבזני. סרגי הוא השחקן היקר ביותר- 150 אלף דולר(50,000 ש"ח ברוטו בחודש נשמע הרבה יותר הגיוני מנטו כפי שפורסם באותה כתבה ב ynet), זה סכום סביר. לדעתי הממוצע בקבוצה הוא סביב ה- 70 אלף דולר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 8 אורחים