שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב לא אדם רע
04-Dec-2014, 14:01
הודעה: #8
RE: אלי שגב לא אדם רע
(04-Dec-2014 11:26)אייל ס כתב:  אולי הוא האיש הרע בסיפור,אך לא בגלל היותו אדם רע מטיבעו,יהיו אולי כאלו שיגידו שזה היה מתוכנן ומדובר בקונספירציה ואני בדעה שזה הכי לא וזה הכי לא מתוכנן וזה הכי לא שגב,למרות שהכתובת היתה על הקיר(כמעט) מהרגע הראשון.

אלי שגב(כמו אפי/נחום/זאביק) חיי בסרט,הוא לא הראשון וגם לא האחרון שעשה לביתו(לא הרבה יותר מאחרים שמצבם טוב ואולי טוב פלוס),,אך לא עשה מספיק כדי לבזבז על צעצוע שגדול עליו בלא מעט מידות(למרות שעל פי הסרט שהוא חיי ומספר לחבריו זה קטן עליו).

אלי שגב עשה לביתו רחוק מגבולות ארצנו אך היה זקוק ללגיטמציה כאן בארץ והלגיטמציה היא כותרות בעיתונים ובאתרי האינטרנט,הלגיטמציה זה המגע עם ההמון ולא בגובה העיניים,הלגיטמציה זה לשלם לאלילי נעורייך(מוטלה ושלמה שרף),הלגיטמציה זה אור הזרקורים,הלגיטמציה זה המתן בסתר(שהוא רחוק מלהיות בסתר).

אלי שגב בחלומותיו לא חלם שההיסחפות הזו אחרי החלום שהפך למציאות הוא יאבד את כל רכושו בארץ(ויותר) ובעיקר את שמו(הטוב או הלא,תלוי במתבונן) ובעיקר את היכולת לחזור לארץ כאחד האדם ולהנות מהחיים הטובים,כפי שחיי בשנים האחרונות ביבשת השחורה.

איך אומרים? זה אחלה בשביל טיעונים לעונש. בנתיים העובדות הן שהוא הבעלים, והוא ברח.
עובדה נוספת שכל המועדון מתרסק.
צר לי עליו, אבל הרבה הרבה יותר צר לי עלינו.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אלי שגב לא אדם רע - אסףג - 04-Dec-2014 14:01

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים