שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
26-Nov-2014, 22:48 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Nov-2014 על ידי 22:58 ORENARIEL.)
הודעה: #11
RE: אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
(26-Nov-2014 22:27)טל.מ כתב:  מה שמניע את העולם זה כסף. ולשגב יש בור בחשבון וחוב לשלם על הרוש וחובות לכל העולם ואשתו וכספים בבקרה שהוא לא רוצה שיגעו בהם ויש לו נכס שקוראים לו קאיודה. מה לדעתך הוא יעשה ? זה ברור לא?
לגבי קאיודה .. בחייך ילד בן 21 .. יעשה מה שיגידו לו. אני מאמין לקאיודה שזה מה שהוא רוצה אבל יבוא דודו דהאן יסביר לו איזו הזדמנות נפלה בחיקו , יבוא שגב יסביר לו איך הוא מציל את כולנו וזהו הוא ישנה את דעתו.

טל אתה צודק ב-100 אחוז ששגב רוצה למכור את קיודה , אבל מה לעשות שקיודה זה לא דירה בקיסריה? צריך ששני הצדדים ירצו ויסכימו
גם שגב רצה למכור את שלו מנשה לקבוצה מהליגה הלאומית והרצון הזה עזר לו במשהו? הוא משלם את החוזה של שלו כמו ילדה טובה.
כמו שאי אפשר להשאיר בקבוצה שחקן שרוצה לעזוב כך אי אפשר למכור שחקן שרוצה להשאר עד לסיום העונה!

על איזו הזדמנות אתה מדבר? כאילו שזו ההצעה האירופית היחידה שקיודה יקבל במהלך כל חייו? כל עוד הוא ישאר פה ההצעות רק יתרבו ויגדלו , כמו שאמרו פה קיודה זו מנייה בטוחה שמשתבחת עם השנים
ואם אמרת שדודו דהאן יכול להסביר לו ולשכנע אותו אז גם אנחנו יכולים להסביר לו ולשכנע אותו (כי הוא רק ילד בן 21.. לא?)
ערן לוי הכריז שהוא רוצה לסיים במכבי נתניה את הקרייה! נראה לך שהוא יעזוב? וכך עוד הרבה שחקנים שאוהבים את מכבי נתניה, שחקנים שירדו איתנו ליגה לא יעזבו אותנו פתאום וינטשו את הסירה
וטל למה אתה מתעלם מהציטוטים של קיודה? בשבילך אני אצטט שוב אולי תביא את הרצונות שלו...
"העמדה שלי מאוד ברורה - אני לא מתכוון לעזוב את מכבי נתניה העונה. לא אעזוב בחודש ינואר. אני אוהב את המועדון הזה. יש לי מחויבות לאוהדים ואיש לא יוכל להגיד לי לעזוב בלי לדבר איתי ולשאול את דעתי".
"הרי אי אפשר לעשות שום מהלך בלי הסכמתי. אלה החוקים הברורים של פיפ"א. אף אחד לא יוכל למכור אותי בלי לדבר איתי קודם. צריך לשאול מה אני חושב ולבקש את הסכמתי לפני שעושים איזשהו צעד".

וטל כל מקצוען שמבין ושיחק כדורגל יגיד לך שממש לא כדאי לעבור לאירופה לקבוצה חדשה ולשבת על הספסל ועד שהוא יתאקלם במועדון וישחק הוא רק ידעך והכושר משחק שלו ירד , מבחינה אופטימלית הכי כדי לו להגיע בתחילת העונה הבאה לשם ולעשות עם הקבוצה מחנה אימונים כמו שצריך ולהשתלב מכל הבחינות , ומבחינה כלכלית בטוח שהוא יקבל חוזה עם שכר יותר גבוה בתחילת העונה הבאה מאשר כרגע אם יעזוב בינואר..
לא הכל בחיים זה כסף ואהבה בהרבה מקרים מנצחת ויותר חשובה! לא חסרים מקרים ששחקנים ויתרו על קריירה לטובת עזרה למועדון אהוב .. ראה מקרה אלי אוחנה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון - ORENARIEL - 26-Nov-2014 22:48

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 12 אורחים