אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
|
26-Nov-2014, 22:26
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Nov-2014 על ידי 22:32 עידן444.)
הודעה: #5
|
|||
|
|||
RE: אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
(26-Nov-2014 22:06)טל.מ כתב: קאיודה כבר לא פה.. חברה הרעיונות שלכם יפים אני מודה, אבל מאוד נאיביים. אתם באמת חושבים שלשחקנים כל כך אכפת ? היום הם פה מחר הם שם . מה זה משנה להם אם נתניה תרד לא תרד ומה צבע החולצה. לצערי זה משנה רק לנו. אני חושב שלשחקנים כן אכפת, ולא בהכרח כי כולם נהיו "מאמה תרזה". אני גם חושב שיש כאן חומר אנושי טוב מבעבר(אמנם כל ההדלפות העונה קצת הורסות לי את התאוריה הזו אבל בכל זאת אני מאמין כך), אבל מעבר לזה יש כאן תלות הדדית. שמעתי היום את שמעון הרוש מתראיין. הוא אמר הכי אמיתי- "אין היום יותר מידי מקומות טובים בכדורגל הישראלי. בכל מקום יש עיכוב במשכורות. בכל מקום יש בעיות כלכליות. הייתי בהפועל ת"א וגם שם קיצצו לנו והיו בעיות עם הכסף. הגעתי העונה למכבי נתניה ואני מתכוון להישאר". האמת? אני מאמין לו. לאן ילך היום שמעון הרוש? לאן ילך ערן לוי? לאן ילך עומר צלישר? לאן ילך עומרי קנדה? רן רול? ואני מבטיח לכם שכל המוזכרים כאן יכולים למצוא קבוצה בינואר. השאלה איזו... לדעתי השחקנים בתוך תוכם יודעים שאת הכסף הם בדרך זו או אחרת יקבלו בסוף, ואין לי ספק שאת העונה הזו, בעיקר אלה שתפסו פחות או יותר מקום בהרכב\בסגל והתחברו למקום כן ירצו לגמור כאן. יתכן וגם יש בהם את האמונה שמשהו טוב כן יקרה כאן בסוף. שהם חלק ממועדון שלא כל כך מהר יתנו לו ליפול. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 12 אורחים