מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
|
20-Nov-2014, 11:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2014 על ידי 12:00 עידן444.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
RE: מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
כולם טעו, וזה מותר. אבל לא השאירו את המועדון בצורה כזו של חוסר ידיעה ונעלמו. ואני שוב חוזר, אם לא היתה בעיה אמיתית(כפי שטוען בנו), בחיים לא היו ממהרים לחלט ערבויות, הליך שאם מתבצע מתבצע בסוף העונה ורק במקרים חריגים, מתבצע בשלב כזה.
הראיון של בנו מתמם, ואפילו אין לי זמן וכוח להיכנס ולהסביר כמה שטויות הוא אומר בראיון הזה. אסתפק בכמה שאלות- ממי בדיוק אלי שגב מאוכזב? אני רוצה לשמוע... מי אשם בבניית התקציב המנופח הזה? מי אשם שיוסי מאור רצה לבנות תקציב שפוי ואחראי ואלי שגב בחר לא להקשיב לו ולבנות תקציב מנופח שכזה אפילו במחיר של להמשיך לבד? באיזה קבוצה שהמצב הכלכלי בסדר(כמו שטוען הבן), וסיכוי סביר שתאבק העונה על מקומה בליגה לגיטימי למכור את השחקן הכי משמעותי שלה שאפילו איתו יכולה למצוא עצמה במאבקי תחתית? למה האדון חושב שנכון למכור כעת את לארי קאיודה? איש עסקים שלא נמצא במצוקה- בחיים לא היה מוכר מניה שהיא בתחילת העליה שלה וצפויה להמשיך לעלות ולהכפיל ולשלש את עצמה ואף יותר? הרי לכל בר דעת ברור שמכירת לארי קאיודה בינואר במיליון דולר(שגם את זה לא בטוח נקבל כי כולם מריחים את המצוקה וינצלו את זה בדיוק כפי שעשתה מכבי ת"א עם עומרי בן הרוש) זו טעות עסקית של ילד בגן(או איש עסקים שנמצא עם החבל על הצוואר...), בלי בכלל לדבר על המכה המקצועית שבדבר. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים