שלח תגובה 
 
דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
19-Nov-2014, 22:57
הודעה: #6
RE: מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
בואו נגיד ככה... אם הכל בסדר, ויש כסף להחזיק אפילו "עוד שנה ועוד שנה", ויש חוסן כלכלי, זה רק הופך את ההתנהגות שלו לעוד יותר מכוערת כלפי המועסקים שלו- החל מהקיצוצים בתחילת העונה, ועד לאיחור המשכורות.
ולאדון שגב הצעיר- ממש לא מדובר על איחור של שלושה ימים וזהו... זו כבר משכורת שניה... ואבא שלך לא מפסיק להבטיח ולא לעמוד במילה שלו... ונעלם... (עאלק אין לו קליטה...)
אורליצקי בחיים לא היה הולך למהלך של חילוט ערבויות בנובמבר לפני שהוא ניסה ובדק הכל.
טביב כל חודש משלם מתי שבא לו את המשכורות(בדרך כלל בשבועיים איחור ויותר). מישהו חושב לחלט לו ערבויות? ממש לא... למה? כי יודעים שהוא ישלם. כנראה זה לא המקרה.

אני רואה רק סיכוי אחד שהדברים נכונים ומבוססים- שאכן אלי שגב נמצא על סף סגירה של עסקה שתזרים לו הרבה כסף. גם אם זה נכון, ואני מאחל לו בכל ליבי שזה נכון(בלי קשר למכבי נתניה אלא סתם כי יש לי חיבה לאיש ותחושת הבטן שלי היא שמדובר באיש טוב לב ששגה בלי סוף ואיבד שליטה), לא ככה מנהלים קבוצת כדורגל!
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes עידן444's post:
eliahu (2020-1111-2014201420142014)
שלח תגובה 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים" - עידן444 - 19-Nov-2014 22:57

קפיצה לפורום:


משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים