אלי שגב יכול לחזור בו הרבה תלוי באוהדים ובהתנהגותם
|
13-Nov-2014, 9:39
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Nov-2014 על ידי 10:28 עידן444.)
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: אלי שגב יכול לחזור בו הרבה תלוי באוהדים ובהתנהגותם
(13-Nov-2014 3:03)זאב רווח כתב: אייל סגל הנה ענה לך טל.מ מהיכן שמעתי את הענין הזה למה ישר אתה קוטל ? למה ישר אתה חושב שאתה חכמולוג ? מה אני ממציא מהראש שלי ?האיש עוזב בגלל בעיה כספית. זה ברור כשמש. יש הבדל בין בן אדם כמו יאמר שמאס, לבן אדם שפתאום מודיע בנובמבר באופן פתאומי שהוא עוזב(זה היה צפוי שיעזוב אבל ממש לא בעיתוי כזה), וכשלזה מצטרפים, אחורים במשכורות, אי תשלום מענקי העליה(שמעתי אתמול את אורליצקי אומר שיש לו עד דצמבר לשלם את זה ואני די בטוח שהוא טועה- שגב כבר באיחור והתביעות בדרך, ובנוסף הדיבורים על מכירת קאיודה, המסקנה כפי שפתחתי את דברי, ברורה כשמש- האיש לא חישב את צעדיו נכון- ונתקע. יש לי תחושה שהאיש כבר זמן מה מחפש פיתרונות, ואם כך הדבר זה יאמר לזכותו, התייאש, ואני בטוח שלקח את ההחלטה הקשב כשהחבל על הצוואר, ועל פי הפרסומים אחד מאלה שהידקו את החבל הוא השותף המהולל שידע יופי להצטלם איתו ועם יוסי מאור כשהקבוצה עלתה ליגה, כאילו שהוא חלק מזה- מתאפק לא לרשום עליו מילים קשות... משום מה אני גם מאמין לפרסומים על נפילה ברגע האחרון של עסקה גדולה באפריקה שטרפה את הקלפים, אחרת אין לי הסבר לתקציב הגבוה, לחילוקי הדעות עם יוסי מאור שראה ששגב משתולל ונכנס להרפתקה, לניפוח הצוות שעובד מסביב לקבוצה ללא כל צורך, כך שהתקציב אפילו לא הלך על חיזוק יוצא דופן על הדשא, ולתת יד חופשית לחלוטין למאמן, שיסמוך עליו ככל שיסמוך, לא חושב שיש קבוצה בארץ שנתנה העונה יד כה חופשית למאמן ללא כל בקרה. פשוט חבל, אבל הכתובת היתה על הקיר... להחזיק 2 קבוצות??? לא צריך 2... בוא תראה שאתה מסוגל להחזיק אחת... בלי להתחיל עכשיו למכור מכל הבא ליד. המזל שלנו, כמה מצחיק, זה שלאף אחד חוץ מקאיודה לא יהיה ביקוש, לפחות לא בשלב כזה, ולכן רק השם שלו עולה. בוא תראה שאתה מסוגל לקיים את פסק הבורר לגבי הרוש... למולטי מיליונר לא מזיז חצי מיליון ש״ח ועוד על שחקן שיש תקווה שיחזיר את ההשקעה. על דודו זרקו כמעט 2 מיליון על פארש... אדם שיש לו יכולת להחזיק 2 קבוצות צריך להיות מולטי מיליונר. |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: אלון (1313-1111-2014201420142014) |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים