הגיע הזמן שקשוקה חדשה
|
10-Nov-2014, 13:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 13:45 עידן444.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
RE: הגיע הזמן שקשוקה חדשה
(10-Nov-2014 13:06)davidb7 כתב:בעניין הווינריות- אם אתה אומר, מי אני שאפקפק בזה...(10-Nov-2014 12:25)עידן444 כתב: אני לא מוותר על אף משחק מראש, אבל אם כבר יש משחק שאין לי יותר מידי ציפיות ממנו זה מול מכבי ת"א בבלומפילד(קבוצה עם 95% הצלחה בבית בשנתיים האחרונות). אולי בהרכב אחר היינו מנצחים... אני אומר שאם אתה משחק מולם בבלומפילד 10 פעמים בהרכב של המחצית השניה - ב- 1 אתה מנצח, ב- 2 אתה מפסיד, ב- 7 אתה מובס. גם בלי זהבי. אם תרצה אני אחפש לך את הטור שלי ערב פתיחת העונה ותבין שאני פנטזיונר חסר תקנה! לפני המשחק מול בית"ר תקפתי כאן את כל מי שהיה תבוסתן ולא האמין שאפשר לחזור משם עם משהו. וגם אתמול האמנתי שאפשר לקחת נקודות, וזה לא היה רחוק. אבל גם צריך להיות ריאלי. קבוצה כמו מכבי ת"א אתה יכול רק להפתיע. ברגע שהם יורדים אחורה כדי לשמור על תוצאה, זה כמעט בלתי אפשרי לקבוצה כמונו לאיים עליהם, גם לא ב- 10 שחקנים שכולם כבר עייפים(אף פעם לא התייחסתי לנושא הכושר הגופני אבל אני מסכים עם כל הכותבים כאן שטוענים שהוא מחפיר!). להזכירך בגביע הטוטו אצלנו בבית הם שיחקו בחצי הילוך, ועדיין כמעט לא הגעת למצבים. הפערים הם גדולים. פערי האיכות אדירים, ולהיות גיבור גדול ולשחק מולם בבלומפילד בלי לצופף זו לא חכמה גדולה... בעיני זו מכבי ת"א טובה בהרבה משל העונה שעברה ובטח משלפני שנתיים. קבוצה שלוחצת בלי הפסקה, קבוצה שכל הזמן חושבת קדימה(ולכן סופגת יותר מבעבר). כולנו כאן פרופסורים גדולים. יוסי מזרחי המון שנים בליגה הזו, והוא ידע טוב מאוד שעם ההגנה שלו כמו שהיא נראית מתחילת העונה, הוא יכול לגמור את המשחק הזה בתבוסה. מזה הוא נזהר, לטוב ולרע. גם אני לא אהבתי את מה שראיתי. אבל הפורום הזה נראה היום כאילו חטפנו חמישיה מהפועל ירושלים. מה עובר על האנשים כאן? אגב, כל רוב הפרשנים הימרו על תבוסה, כולל פשכצקי שחי את הקבוצה הזו יום יום שהימר שהם חוטפים חמישיה... "אני ראיתי והם טובים מאיתנו ב4 דרגות....הנצחון המזליקי "עיוור" אתכם...". נכתב על בית"ר ירושלים בדיון לפני המשחק מולם בטדי ע"י זה "שאם השחקנים שלנו היו ווינרים כמוהו", היינו כל שנה לוקחים אליפות... זו הגישה הוינרית שדיברת עליה שהיתה אמורה להביא לנו ניצחון אתמול? אבוי לנו! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים