שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הגיע הזמן שקשוקה חדשה
10-Nov-2014, 11:38
הודעה: #10
הגיע הזמן שקשוקה חדשה
תשובה לעידן -
אני פסימי לפני כל משחק כי אני פשוט לא מחזיק מהקבוצה הזו, לא מהצוות המקצועי ולא מהשחקנים על הדשא. מבחינתי כל נקודה שלנו היא סוג של נס. חבורה של חסרי יכולת שמונהגת ע״י חאפר חובבן על הקוים, שכל דקה שהוא מאמן רק מוכיחה כמה הכדורגל שלנו עלוב .
לגבי אתמול. יש דרך להפסיד ויש דרך להיות מביך. מה לדעתך היית אתמול ? אחרי שתענה לעצמך על השאלה תבין למה אני מתכוון. אל תכנס לי לשלב התירוצים , הם מעל הליגה הם מעל העננים . את כל זה אני יודע. אבל תראה איזה כיף למזרחי! הוא אפילו לא היה צריך לחשוב לבד איך עוצרים קבוצה עדיפה ממך בהרבה. מספיק שיסתכל במשחקי ליגת האלופות. יש שם שיעור דו שבועי איך ממררים את החיים לקבוצה עדיפה ממך. לא, זה לא יבטיח נק, זה לא מבטיח כלום. אבל יש הבדל בין להפסיד כי היריב עדיף עליך ומכריע אותך בגלל שהוא פשוט טוב יותר, לבין להיות פחדן עלוב שמסתגר 35 מ מהשער שלו ומצליח להחזיק בכדור 3-7 שניות לפני שהוא מאבד אותו שוב. ויש גם הבדל בין איך אתה נראה כשהיריב פתאום פגיע ב10 שחקנים בלי שוער והקבוצה שלנו לא מסוגלת אפילו לאיים על השער. רבע שעה בלי שוער, שתי בעיטות למסגרת . שום הגבהה לתוך השער לנצל את הבלאגן את חוסר השוערות . פשוט כלום. לא יודע, אני אומר בכנות , ישבתי בבית ונעתי בין מבוכה מתמשכת לצחוק מתגלגל.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
הגיע הזמן שקשוקה חדשה - טל.מ - 10-Nov-2014 11:38

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים