הגיע הזמן שקשוקה חדשה
|
10-Nov-2014, 11:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 11:16 עידן444.)
הודעה: #8
|
|||
|
|||
RE: הגיע הזמן שקשוקה חדשה
(10-Nov-2014 10:22)טל.מ כתב: חבל שגביש נפצע . הגיע הזמן להעביר את עיאד לתפקידו המקורי ובצד ימין לשים מגן. אבל מזרחי מעדיף כל שבוע לקבל גול בנגיחה חופשית מהאמצע ולהגיד שאנחנו מחלקים מתנות. פריצה את השער כבש מעל אבו עביד, ולא שאני בא לאבו עביד בטענות. הוא פשוט לא יכול בשלב זה של הקריירה שלו לסגור שחקן במימדים של פריצה. לשים את אבו עביד בלם לא היה הופך את ההגנה שלנו לטובה יותר במשחק הזה. במשחקים אחרים בהחלט כן- כשקנדה על הקו, מבחינתי אופטימלי כרגע. לי המפתחות במשחק הזה היו מאוד ברורים איך מנטרלים את מכבי ת"א ומפריעים לה, בעיקר כשזהבי לא נמצא, במקום לעשות בונקר בלי טיפת מחשבה. אם מזרחי היה חושב קצת הוא גם היה מבין שערן לוי בסוג משחק כזה לא יכול לבוא לידי ביטוי(ועדיין ערן יכל לסיים בקלות עם שני בישולים). לא משנה, לא בא לי להיכנס לכל זה... יש לי הרבה מה להגיד וכתבתי במשפט אחד- כשראיתי את ההרכב כל התקוות שלי למשחק נגוזו. מכבי ת"א היתה פגיעה אתמול מאוד, ולא היה רחוק, למרות הכל, לצאת משם עם משהו. רן רול וערן לוי הגיעו למצבים של 100% ולא כבשו. מצד שני גול זהה לגול שספגנו מבית"ר... ושוב זר... מביך... חייב לשאול אותך משהו באופן אישי טל, מתוך סקרנות. אתה פסימי לפני כל משחק, מן הסתם גם במשחק הזה היית... לא מצפה לכלום, חושש מתבוסה... ובכל זאת מתאכזב ומתבאס... אני מאוד סקרן- מה אחד כמוך שגם לפני משחק מול הפועל פ"ת בבית חושב שהיריבה עדיפה, ושבטדי אין סיכוי לעשות כלום- מה ציפית לראות אתמול מול קבוצה שהיא רמה מעל ליגה? מה היה צריך לקרות במשחק אתמול בשביל שתגיד- "אני מרוצה מאיך שנראנו היום!"? גם אני לא אהבתי את הגישה למשחק. לא אהבתי את ההתבטלות במחצית הראשונה כאילו אנחנו משחקים בברנבאו. אהבתי יותר את המחצית השניה- אבל אני חושב שברור לכולם- אם היינו משחקים ככה מההתחלה, יש סיכוי שהיינו חוזרים עם נקודה ומעלה- אבל יש גם סיכוי(ואפילו גבוה יותר) שהיינו מתפרקים. לא יודע אם זה משהו שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו. אני אפילו די מופתע מהמהלכים שמזרחי עשה במשחק. לדעתי לא היה לו מושג שהחילוף שלו יפתח את המשחק עד כדי כך. המשחק הזה בקלות יכול היה להיגמר בתבוסה, משהו שמזרחי לפי ההרכב מאוד חשש ממנו. לא הרבה קבוצות יוציאו משהו בבלומפילד. קבוצות רבות גם הולכות להתפרק שם. ממשיכים הלאה... למשחק הבא... |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: eliahu (1010-1111-2014201420142014) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים