שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נקודה חיובית מאתמול
27-Oct-2014, 10:41
הודעה: #50
RE: נקודה חיובית מאתמול
כולם אומרים שערן לוי הוא זה שמחבר את חדר ההלבשה. הבעיה היא שערן לוי הוא מהאנשים שאו שמתים עליו או שלא יכולים לסבול אותו. אני בטוח שהרוב אוהבים אותו וגם מי שלא מכבד אותו. אני מזהה מהיציע בעיקר חיכוכים עם עומר צלישר, מה שאני בטוח שקצת מוריד לעומר את הביטחון, וכשערן לא היה במגרש אתמול חשתי שיורד לצלישר איזה עול מהגב, ובאופן מוזר העדפתי שבדקות האלה הכדור יהיה כמה שיותר אצלו ואצל אור ברוך, ומצד שני שעדיף שדאבור, שריקי וקאיודה יחכו למעלה(שריקי וקאיודה) ולא יפריעו. מלבד צלישר לא חושב שיש עוד מישהו שערן לוי פוגע בו, להפך. גם עם צלישר אני חושב שזה בקטנה כי אני גם רואה אותו לצד הנזיפות(שהרבה פעמים באות בצדק- אפשר להתווכח על הסגנון...), גם מדרבן אותו.
לגבי הויכוחים עם השופט, יש לזה יתרונות וחסרונות. כשקבוצה ״טובה״ מידי, כמו הקבוצה שירדה ליגה עם בנין(מלבד עלי חטיב שהוא סתם פרחח), השופטים ״מחרבנים עליה״. כאילו נוח לשופטים, שרובם עלובים, בכל התלבטות לבחור בצד השני- והשופטים היו גורם משמעותי בירידה שלנו! מצד שני גם ערן לוי, ובעיקר לארי קאיודה מייצרים לשופט אנטי נגדם, ומרוב שהם עסוקים באימונים לקאמרי, גם כאשר באמת צריך לשרוק לטובתם- לא שורקים. אני מהמר שרק במקרים נדירים קאיודה יקבל פנדל, וכמעט בכל מאבק פיזי, אפילו לגיטימי וכשר, ברגע שהמגן יפול, תבוא שריקה נגדו. למשל, למי שזוכר את השער של קיויו בקרית אליעזר כאשר ניער מעליו את משומר בדרך לשער- לא רואה מצב שלקאיודה יש שופט כלשהו בליגת העל שיתן להמשיך.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נקודה חיובית מאתמול - עידן444 - 27-Oct-2014 10:41

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 19 אורחים