לא מן הנמנע שישוחררו כמה שחקנים מנתניה בקרוב
|
20-Oct-2014, 12:34
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Oct-2014 על ידי 12:48 עידן444.)
הודעה: #45
|
|||
|
|||
RE: לא מן הנמנע שישוחררו כמה שחקנים מנתניה בקרוב
(20-Oct-2014 12:09)eliahu כתב: יש כאן עליהום ענק על מזרחי וסגל עוזריו שלדעתי הגדיש את הסאה. בגדול אתה צודק. יש פה עליהום גדול, כולל אני... אבל כמה דברים שאני חולק עליהם- 1. יוסי מזרחי אחד המאמנים החסינים בליגה בתקשורת! ברור לכל שהתקשורת נוהגת בו בכפפות של משי. כל מאמן אחד במצבו היה נצלב בתקשורת הארצית, ומשום מה במזרחי כמעט אף אחד לא נוגע. בתקשורת המקומית חותכים אותו אבל יאמר לזכותם שחתכו אותו(בעיקר אפי ישראל האנטי המדופלם) גם בעונה שעברה שכמעט הכל היה "ורוד". 2. המלחמה עד כמה שזה לא נעים להגיד הטיבה עם מכבי נתניה. רוב קבוצות הליגה נפגעו מזה פי כמה. לא התאמנו, התאמנו מחוץ לערים שלהם, אימונים נעצרו באמצע בגלל אזעקות, זרים ברחו, מה לא? בנתניה היה את כל הזמן שבעולם ועבדו באווירה כמעט פסטורלית ביחס למה שקרה מת"א ודרומה. מזרחי "נדפק" רק בנושא הבלם, ולכן בנושא הבלם מבחינתי הוא זכאי. 3. האצע ממש לא היה חלש. אין עונת מלפפונים שהסתובבו בה כל כך הרבה שחקנים שעבור נתניה הם יותר מלגיטימיים. הבעיה היתה כסף, ולא כי התקציב נמוך(ביחס לרוב הקבוצות הוא גבוה), אלא בגלל סדר עדיפויות נוראי והשקעת הכסף ב"חתולים בשק". לכן לא היה כסף לשחקנים שכן יכלו לשדרג. עם צוצאליץ היתה מחלוקת של 20-30 אלף דולר. היום זה נראה מצחיק. את בן שושן החתימו וגם בשבילו פתאום לא היה כסף... כל הניהול התקציבי כאן היה מתחת לכל ביקורת. 4. אני נגד פיטורי מזרחי, אבל בכל אופן, מאמן אחר לא יצטרך להתמודד עם מה שמזרחי מתמודד. יודע למה? כי הבעיה הכי גדולה של מזרחי וכל מאמן היא האנטי של השחקנים שלו כלפיו. למאמן אחר לא תהיה הבעיה הזו. (20-Oct-2014 12:25)eliahu כתב: הוא התכוון לחבר של אנסומבו. ג'ף טוטואנה. SAME SAME... שחקן מוכר שהגיע מקבוצה אחרת בארץ. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים