לא מן הנמנע שישוחררו כמה שחקנים מנתניה בקרוב
|
20-Oct-2014, 12:14
הודעה: #43
|
|||
|
|||
RE: לא מן הנמנע שישוחררו כמה שחקנים מנתניה בקרוב
א. אף אחד כאן לא יודע כמה זמן אלי גוטמן מכיר את מרין. אלי גוטמן מאמן מאוד יסודי ולא עושה דברים סתם ואני מאמין לו שאמר ששחקן כמו מרין מביאים לארץ בפינצטה. את ההסחות דעת שהולכים כאילו לראות שחקן אחר ואת כל הבולשיט אני מכיר מצויין... משום מה תמיד אוהבים לצייר שרצו לראות מישהו אחד ונידלקו על מישהו אחר. כך אומרים שהיה עם לוברסקי שאורי הלך לראות שחקן אחר ונידלק עליו וגם על קאיודה היו סיפורים כאלה שמצוצים מהאצבע. הנקודה היא שלפחות הלכו לראות מישהו... יוסי מזרחי הוציא כאן מאוד אלפי דולרים על שחקנים שהוא מעולם לא ראה, ואם הוא כן ראה זה עוד יותר מדאיג.(עכשיו יבוא איזה חכם ויגיד שהוא מכיר את דודו מהמשחק באולימפיאקוס נגד מכבי ת"א- באמת הכרות עמוקה...)
ב. אף אחד לא חושב ששחקן בקנה מידה של דודו יגיע למבחנים בנתניה, אבל כשמגיע שחקן בקנה מידה כזה הייתי מצפה שיבדקו ב 10 עיניים מה גורם לשחקן כזה לבוא לקבוצה בארץ, שהיא עולה חדשה, בחוזה שהוא גרושים לעומת מה שהוא רגיל להרוויח... לא נראה שמישהו עשה את זה. כמו ילדים קטנים היו באופוריה שהביאו שחקן עם הופעות בנבחרת ברזיל. ובנוסף לכל הצרות גם בנו סביבו את כל הקבוצה שנראית כרגע כמו עדר ללא רועה. שחקנים מ-LEVEL הרבה יותר נמוך שמוצעים ע"י סוכנים מובאים למבחנים. ג. אני לא יודע אם זאב רווח התכוון לאדריאן פיטו לגבי "הנפילה" של גוטמן. הוא הביא אותו אחרי עונה מצויינת בסכנין, וקורה ששחקן לא מתאקלם\לא מתאים לסגנון\לתפקיד שמיעדים לו(פיטו שחקן איטי וגוטמן התעקש לשחק איתו על הקו...). אבל הנקודה היא שאתה מכיר אותו. אם נתניה היתה מביאה את צוצאליץ או נאוואקמה או פדרו גלבאן והם לא היו טובים- קורה. מה שמעצבן זה שמביאים שחקנים על עיוור. גם איברהימוביץ' לא התאים לברצלונה... קורה... ד. כש 12 מיליון ש"ח מתוך התקציב הולך על מנהלה, יכול להיות גם מקום לאדם שיעקוב אחרי שחקנים. אף אחד לא אמר להרים מערך סקאוטינג של ארסנל. יש גם באמצע. זה לא או שאנחנו עובדים עם סוללה של סקאוטרים או שמביאים על עיוור. לפעמים מספיק להתייעץ עם אחד כמו אייל לחמן שהוא סיפריה מהלכת(ואין לי ספק שהוא מכיר את סרגי וגבי), כדי לשמוע מה דעתו. זה לא עולה כסף. רוב הסיכויים שהוא גם לא יגזור עליך קופון אם תחליט ללכת על השחקן. גם לשים צלחת לווין ולראות משחקים ברומניה אם זה היעד הראשי שלכם להבאת רכש בקיץ זה לא כזה יקר! אף אחד לא אמר להשקיע מיליונים בסקאוטינג. מישהו פה פעם כתב שדודו קיבל חוברות, המלצות, אלוני תיירות, תמונות- מה לא??? לפני שהחליט אם להגיע לנתניה. אז אם הוא יכול לעשות סקאוטינג על נתניה, היה קשה למישהו לבדוק את המינימום עליו? זה באמת היה כזה יקר? או שסמכו על הסוכן שלו שיש לו אינטרס ברור ובזה זה נגמר? ושוב, דודו פאסה... היה... נגמר... הדיון הוא כרגע על שיטות העבודה הרשלניות של כל הצוות המקצועי בראשותו של יוסי מזרחי! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 11 אורחים