(19-Oct-2014 14:48)זאב רווח כתב: מורדי אמרתי את זה לפני שספורט 5 הופיע לפחות ב 10 שעות אבל זה בכלל לא קשור
הענין הוא שמנסים לשנות ולשפר כל הזמן פה עשו ממאמן מפואר כמו יוסי מזרחי איזה חטיאר שלא מבין כלום מהחיים שלו מאמן נבחרת מאמן עם תואר אליפות מאמן שעשה ממס אשדוד אימפריה של צעירים .
מה עשו בקריירת האימון שלהם חצי ויותר ממאמני ליגת העל הצעירים ? ראובן עטר שום תואר לא רק בנתניה גם בירושלים וחיפה נכשל , טל בנין כשלון קולוסאלי , גיא לוי שום דבר , אסי דומב רק מתחיל , אלון חרזי שום דבר רק מתחיל , ברק בכר גביע מול מכבי נתניה ליגה שניה זהו שום דבר יותר מהמאמן שכולם מתרפסים כלפיו חוץ מהאיש הנכון שירצקי , רן בן שמעון אליפות גדולה ושום דבר כי כבר לא היה בסביבת שירצקי !!
יש לנו מאמן גדול גם מנצ'סטר יונייטד לא הולך לה למרות שהביאו תותח על כמו ההולנדי ואן חאל , צריך סבלנות ועוד סבלנות כשזה יגיע ויתפוצץ זה יתפוצץ על כל הליגה
זאב אני מחזיק ממך מבין בכדורגל שנה שעברה תן לי משחק אחד שנתניה שיחקה טוב תן לי משחק אחד שנתניה התפוצצה או שאפשר היה לראות יד של מאמן כלום ושום דבר כבר שנה שעברה אמרתי שיוסי מזרחי אם כול הכבוד ויש כבוד לא מאמן מתאים לנתניה (תראה מה עושה בני יהודה היום ) . יוסי מזרחי כבר מינואר היה צריך לבנות סגל שחקנים שירוץ בליגת על ועד היום הוא לא הצליח לבנות . יוסי מזרחי שוער ענק הוא היה צריך ראשון להבין שההגנה שלנו היא לא מתאימה לליגת על . אפשר להגיד על אלי הכול אבל אי אפשר לקחת ממנו שנתן ליוסי את כול מה שהוא רצה ועדין יש קבצות שברבע כסף עשו קבוצה