אוהדים קקות, שחקנים עוד יותר!!!
|
18-Oct-2014, 14:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Oct-2014 על ידי 15:02 דוד חטב.)
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: אוהדים קקות, שחקנים עוד יותר!!!
(18-Oct-2014 14:49)עידן444 כתב: אם אביה עזריה היה מקבל את ההזדמנות שלו ומאכזב הייתי איתך ב 100%. ואל תגיד לי אם הוא היה גדול היה מוכיח עצמו במקום אחר וחוזר. אתה בעצמך אמרת שלשחקנים שלנו אין יותר מידי אופי, אז לזרוק ילד בגיל 18-19 לליגה נמוכה זו לא בדיוק הדרך לעזור לו לממש את הפוטנציאל שלו. המועדון שלנו טעה עם אביב עזריה וחסן סרחן אני מדבר על השנה האחרונה שלי במועדון גיל פישל זיגזג בין שניהם ולדעתי הרס את שניהם ... בטוברוק זה לא היה קורה ואין לי תלונות לפישל שהיום מצליח עם חדרה ... הבעיה היתה שעטר ביקש שהנוער ישחק באותה שיטה כמו הבוגרים 4-5-1 והיה מקום לאחד משניהם ובמקום לבחור אחד ולתת לו לשחק כל העונה הוא בחר בשניהם ופגע בשניהם ... בכדורגל אין הזדמנויות חוזרות , פציעה גומרת קריירה בגילאים האלה ולא לפתוח לשחקנים בקליבר הזה הורג שחקן ... בטוברוק זה לא היה קורה גם כי אין בוגרים וגם כי מסמנים שחקן אחד בכל תפקיד ונותנים לו 100 אחוז במה וכלים להצלחה ... אגב בליגה שפיליפצ׳וק כל כך מזלזל משחק שחקן יוצא הנוער של מכבי ת״א בשם רוסלן ברסקי אם אני הבעלים של מכבי נתניה מחר אני מחתים אותו על חוזה לעשר שנים ... אם פיליפצ׳וק היה מבין בכדורגל הוא היה מבין שההבדל בין ליגת העל לליגה א׳ הוא לפעמים הבדל נורא דק ... כמו גם בחיים עסק יכול להצליח או להיכשל גם על חוט השערה... |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים