שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אוהדים קקות, שחקנים עוד יותר!!!
17-Oct-2014, 19:11 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 17-Oct-2014 על ידי 19:29 פיליפצ'וק.)
הודעה: #20
RE: אוהדים קקות, שחקנים עוד יותר!!!
(17-Oct-2014 15:11)אייל ס כתב:  משה(האינטילגנט) פיליפצ'וק,לא אתחרה איתך למי יש יותר גדול...בזמנו בטלפון ובמיילים נאצה ששלחתה לי עשית את שלך והבנתי עם מי יש לי עסק.
מה אני מוכן לעשות עבור מכבי נתניה,זה פחות חשוב...כמה מכבי נתניה חשובה לי,יודעים אלו שצרכים לדעת(ובעיקר אישתי וילדי).
שאתה ת'טיף לי מוסר,זה גם בסדר....
אך שאתה לא תקרא וגם שאתה קורא אתה לא מבין...זו בעיה אחרת ואיתה צרכים להתמודד המעסיקים שלך/המשפחה שלך ואולי חברייך(במידה ויש כאלו שמבחירה מצמידים לעצמם איש בעל שפה עשירה ומעודנת כמו שלך).

פעם אחת לפני שנתיים היחרשתי,הפעם אני מרשה לעצמי לומר את שעל ליבי,בלשון מנומסת ובלי לפגוע באיש.

ואכן,אשר יגורתי בא לי.

כאשר היית בתוך המערכת ממש רדפת אחרי כל שליכלך על המועדון, חיפשת בנרות מי זה אפי ישראל ולמה הוא עושה את מה שהוא עושה, מי כל אלה שנכנסים לכאן בכינויים ומלכלכים על המועדון.
והופה היום כאשר אתה מחוץ למערכת אתה עושה בדיוק את אותו הדבר או קרוב לזה רק בצורה מרומזת ומעודנת.
אתה מצד אחד טוען שאין לך מושג מה קורה בפנים ומצד שני אתה כותב "אשר יגורתי קרה" מה יגורת ? מה קרה? הרי אתה טוען שאין לך מושג, לא הבנתי אותך, אתה קצת מבלבל, אז אתה יודע מה קורה במועדון או לא?
האם זה שאלי שגב נתן לילדים של טוברוק מנויים למשחקים של נתניה זה האסון הגדול? האם זה שחטב מפרסם גליצ'ים מרומזים על בילויים של חברי הנהלה בקזינו כאילו הוא היה הכתב של אופירע, זה האסון הקרוב הבא?
אתה לא כמו כל אחד אחר מהכותבים פה ועל זה אין ויכוח ולכן אני הייתי מצפה להתנהלות אחרת ממך, זו דעתי.

נ.ב: וזה שאתה בוחר לתקוף חזרה ולייחס לי כל מיני דברים שלא היו ולא נבראו בטח שלא ממני ומקולי אז כנראה שזה אומר שאני בכיוון.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אוהדים קקות, שחקנים עוד יותר!!! - פיליפצ'וק - 17-Oct-2014 19:11

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים