אני רוצה את השחקן הזה חזרה
|
02-Oct-2014, 21:27
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Oct-2014 על ידי 21:33 עידן444.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
RE: אני רוצה את השחקן הזה חזרה
אם היית בעלים לא היית צריך סקאוטים בכלל.
יש לי הרגשה שהיית מתנהל בדיוק כמו שהקבוצה מתנהלת היום, הרי גם כשיש לך ביקורת היא תובעת בתוך ים של "קצת סבלנות, יהיה בסדר"(אגב, אני מאוד מעריך אותך על כך- אני אוהב אנשים אופטימיים שמסתכלים על חצי הכוס המלאה ולא מתבכיינים כל הזמן שהכל רע, ויש כאן המון כאלה). בטח היית מנסה להביא את כל התותחים שיש בשוק, וכשהיית מגלה כשאין לך כסף לזה, במקום לשלב כמה שחקני נוער, ושחקנים כישרוניים מהלאומית ומטה(כמו רועי קהת, כמו קינדה, כמו אחמד עאבד, כמו חן דלמוני, כמו אחמד סבע ועוד ועוד ועוד) היית מביא חתולים בשק בכסף בינוני, ומייצר קבוצה בתקציב מנופח שאין אף שחקן שבאמת יכול לסחוב אותה בתקופות קשות. מוכר לך מאיפשהו? (02-Oct-2014 21:19)ORENARIEL כתב: אם הוא עגלה ואין לו כשרון אז למה החתימו אותו ל-5 שנים? בגלל העיניים היפות שלו?תקשיב טוב, הילד הזה שחקן!!! זו דוגמה קלאסית לשחקן שאתה יכול להביא משום מקום כמו שק"ש הביאו עונה שעברה את דלמוני וקהת בינואר ולשחק אותה בענק! הרי את זהבי ופריצה לא תוכל להביא בינואר... וגם עלי חטיב שחקן! אבל בו לא הייתי נוגע כי משהו דפוק שם בקופסה... כמעט השאיר אותך בליגה לבד... להבדיל מערן לוי אצלו הכדורים החופשיים באמת היו מסוכנים... או שהוא גם לא שחקן? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 43 אורחים