פניני אלי שגב ברדיו 103FM
|
30-Sep-2014, 1:26
הודעה: #59
|
|||
|
|||
RE: פניני אלי שגב ברדיו 103FM
וואו וואו הפכתי לנושא הפורום אני קצת מסמיק...
בואו נשים דברים על דיוקם אני לא במכבי נתניה משלהי 2010 אין לי שום קשר עם אף אדם רשמי שנושא תפקיד רשמי במכבי נתניה במכוון ... גם לאירועים של חברי הנהלה , שחקני עבר, ואחרים שהוזמנתי אליהם אני לא הולך...אין לי שום רצון לחזור ולעבוד במכבי נתניה עבדתי 4 שנים ומעולם לא השתתפתי ברכילות כמו שזאב רווח כתב... ולא דופדפתי ...כמו שפיליפצ'וק כתב...אני קונה מידי שנה 4 מנויים , ועוד עשרות כרטיסים מידי שנה לחברים ...וקליימן יכול להעיד... חלק מהדברים אני לא כותב כי הם פשוט יפגעו במכבי נתניה וחלק כי זה פשוט יכול לעשות הד גדול מידי ונזק לאנשים עם התמכרויות מסוימות...מכבי נתניה יקרה לליבי הרבה מעבר למה שרובכם חושבים אני פשוט לא אוהב את ההתנהלות בשנים האחרונות עם דגש על השנה האחרונה ... תאמינו שלא מדובר על תחושות בטן מדובר על דברים שנבדקו ואומתו אולי לחלקכם הדברים ייראו קיצוניים ולחלקכם סבירים , אני רואה את הדברים ממשקפיים של שני הצדדים אני יודע איך זה נראה מבפנים ואיך זה נראה מבחוץ... אין לכם מה להטריח את עצמכם בספקולציות המועדון שלנו אמנם לא בריא ...אבל עם התרופות הנכונות יכול לשרוד...אילו הייתי חושב שדברים שהיו יוצאים החוצה היו יכולים לשנות שלא יהיה לכם ספק שגם הייתי מוציא לצערי הנזק יהיה גדול מהתועלת ולטובת כולנו עדיף שזה המצב שיישאר ... בתקוה לימים שמחים יותר ... וכן אני מאמין גדול בשחקני בית יש שחקנים מצוינים שהצליחו ויש שחקנים מצויינים שעוד יצליחו . למען כולנו בעיקר בימים אלה בואו נשמור על כבוד הזולת לכולנו מטרה אחת להנות מכדורגל איכותי ובריא . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים