שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
יש בעיות אבל זה לא נורא עוד ננצח את קריית שמונה בחוץ
28-Sep-2014, 11:04 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Sep-2014 על ידי 11:07 עידן444.)
הודעה: #36
RE: יש בעיות אבל זה לא נורא עוד ננצח את קריית שמונה בחוץ
אני לא רוצה לקבור את סרגי, אבל בכל ההפסדים(והתיקו שבוע שעבר) ספגנו שערים קריטיים באחריותו הישירה. אני לא ממהר להאשים אותו בגול של גוזלן(יש החולקים עלי), אני גם לא ממהר לשים את כל האשמה עליו בנגיחה של פרץ, או בנגיחה אתמול. כמו שזה נראה ההגנה באופן כללי לא עומדת טוב בקרנות ויוסי מזרחי מאמן מספיק מנוסה כדי דווקא את הבעיות האלה כן לפתור. גם השער העצמי הוא דבר שקורה. הפספוס שלו בגול השלישי של מכבי פ״ת(שמנע מאיתנו להביס אותם), והשער שיוויון אתמול זה דברים שלא אמורים לקרות ברמות האלה. כשמרכיבים הכל יחד זה נראה רע מאוד מבחינת הבלם הזה שנכון לכרגע לא רק שאינו מחזק אותנו אלא להפך- מחליש אותנו. להפיל את התיק על בן הזוג שלו זה לא נכון ולא רציני. אם הוא היה טוב, ומשדר ביטחון ויציבות גם עידו לוי, ירין חסן ואבו עביד היו טובים בהרבה. אתם חושבים שאבי סטרול, זאב חיימוביץ, ופרנסמן כאלה בלמים גדולים או שזה שהם שיחקו ליד אחד כמו לואיס מרין עשה אותם טובים יותר? לדעתי זה ברור לגמרי שליד מרין הם העלו את רמתם, כמו ששיר צדק נבנה ליד סלאח חסארמה, ואלון חלפון ליד פיטר קרגיל ז״ל. תביאו לכאן איזה אמיר שלח כזה... ותראו איך כולם נראים פתאום יותר טוב...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: יש בעיות אבל זה לא נורא עוד ננצח את קריית שמונה בחוץ - עידן444 - 28-Sep-2014 11:04

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים