שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
למה הוא מדבר כל כך הרבה?!
13-Sep-2014, 8:37 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2014 על ידי 8:52 עידן444.)
הודעה: #24
RE: למה הוא מדבר כל כך הרבה?!
הוא כבר ברשימת הפלופים של הכדורגל הישראלי. אני עד לא מזמן עוד הייתי מלא תקווה שכן נראה שחקן שידחוף אותנו קדימה, יוריד עומס מערן לוי בניהול המשחק(משהו שבכלל לא בטוח שערן לוי צריך לעשות), ואפילו יכבוש כמה שערים בבעיטות מרחוק ונגיחות. ברגע שהחליטו לא להעביר אותו בבקרה זה אומר הכל. מה שמטריד אותי זה שלא חותכים.
התחושה והפחד שלי הם מכך שאם חס וחלילה ניקלע לסיטואציה שהקבוצה מתחילה את העונה באופן זוועתי, פתאום כן יעשו צעד נואש מתוך לחץ ואז פתאום כן יעבירו אותו. מקווה מאוד שזו לא תוכנית המגרה של ההנהלה.

למעשה, בלי דודו זה אומר להישאר עם אותן מחלות וחולשות שהיו בעונה שעברה רק שהפעם זה בליגת העל...
אבל אני עדיין אופטימי. איך אמר לי חבר שלא אוהד של נתניה(אלא של היריבה מעוררת המחלוקת מהנגב)?
אם היו אומרים לך לפני הקיץ שנתניה תביא את אריאל הרוש, דודו ועמית בן שושן לא היית קונה לקבוצה שעולה ליגה? והאמת שאם דודו היה מה שהוא אמור היה להיות, אני חושב שהמצב שלנו באמת היה לא רע. עכשיו השאלה היא כמה הבור שהוא משאיר באמצע גדול...
למעשה יש עוד כמה סימני שאלה גדולים לגבי העונה הזו. למעשה נתניה קבוצה מאוד מסקרנת. לא נראה לי שיש מישהו שבאמת יודע מה נקבל השנה.
היום זה מתחיל... מאוד מקווה שהרגל ימין על אף ההרכב החסר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: למה הוא מדבר כל כך הרבה?! - עידן444 - 13-Sep-2014 8:37

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים