צ'אנס אחרון: דודו יישאר אם ירשים מול הרצליה
|
09-Sep-2014, 0:28
הודעה: #46
|
|||
|
|||
RE: צ'אנס אחרון: דודו יישאר אם ירשים מול הרצליה
(08-Sep-2014 22:03)עידן444 כתב: אני חושב שהוא בלם טוב. היום הוא היה זוועה. ועל לויטה, אני לא חושב שמישהו כאן חווה דעה על סמך משחק אחד או שניים... גם את שורה אובארוב קברו אחרי משחק אחד... ומה היה בהמשך? שוב מסכים לגבי חריצת הדין המהירה שמאד אופיינית למקום - וואלקם ! תתרגל ,ככה זה עובד פה... מעבר לזה, מסכים עם הניתוח שלך. סרגי לא היה בשיאו היום, אבל גם שהוא לא בשיאו רואים שיש לו הבנת משחק. הוא יודע להוביל כדור ולשחרר את הפס בזמן, ובניגוד לליפנייה, הוא גם מסוג הבלמים שלדעתי יכול לתת גם כמה שערים בעונה. הרבה יותר מפחיד אותי הבלם שלידו. אני רק מקווה שהוא לא יצטרך לספוג את כל האש בגלל הטעויות של הפרטנר שלו להגנה. ולגבי דודו, גם אני חושב שבסיטואציה שנוצרה הייתי כן מקווה לראות אותו לפחות עד הפגרה. בכל משחק שאני רואה אותו אני יותר ויותר מבין שיש לו כדורגל ושהוא יכול להיות בעל הבית במרכז המגרש, אבל מצד שני יש פה גם סיכון לא קטן כי בכושר המשחק הנוכחי שלו אנחנו עלולים לחטוף יותר גולים מכדורים שיאבד מבישולים שהוא יכול לייצר.... היות ולא יגיע מחר מישהו אחר במשבצת שלו ,ואנחנו עדיין צריכים לשלם לו משכורת, הייתי רוצה לראות אותו ממשיך איתנו. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים