שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרוש מתפקידו
08-Sep-2014, 1:49 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Sep-2014 על ידי 1:51 טל.מ.)
הודעה: #34
עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרוש מתפ...
(08-Sep-2014 0:03)זאב רווח כתב:  טל.מ לא יודע אם זה תמימות אצלך או שאתה מוריד לעצמך את רמת הניתוח והפולמוס בפורום אתה לא רציני במה שאמרת נכון ? אל תגיד לי שהתדרדרת אתה בדרך כלל עם הברקות !!!

למה שגיל לב יעזוב עכשיו ? למה לא כשנתניה עלתה ליגה ? למה לא לפני עריכת כל ההסכמים ?
תבין אלי שגב היה עוגן הצלה של מכבי נתניה כשיוסי מאור הלך פוזיציה לאחור בלי להכניס אגורה לקופה ועם כל זה שהיה חסר כסף והיה מאוד קשה כולל הכל גיל לב נשאר במכבי נתניה

אבל מאז אותה ההפגנה יש היה ישנו עוד סיכוי שאלי שגב יאמר נשבר לי ( שים לב לדבריו על השקעתי מהכיס 12 מליון שקל ...)

ברגע שלאלי שגב יגמרו האנשים שלו בקבוצה הוא לא ימשיך והראשון כרגע מתוך 2 הלך

כי גיל לב היה מספיק אחראי לתת למשבר לעבור ולתת לבוסים החדשים שנה להתאקלם. הפגנה של 10 אוהדים ששתקו אחרי 5דק כשמזרחי בא לדבר איתם לא תבריח את אף אחד. תן לאנשים קצת יותר קרדיט. מעבר לזה קח בחשבון שאנשים כמוהו מקבלים הצעות עבודה שלעיתים אתה צריך להיות טמבל כדי להגיד לא. מעבר לזה - גם ראש ממשלה מחליפים וגם נשיא ארהב יכול לשרת רק שתי קדנציות. אני מבטיח לך יש עוד אנשים מוכשרים ביקום.

לגבי רמת הניתוח - שמתי לב שכולם מבינים הרבה יותר ממני אז החלטתי להוריד פרופיל לקרא ללמוד ולהחכים.

נ.ב - נראה לך ..? אני עובד משהו כמו 16 ש ביום , ימי העבדות חזרו.. במקום לישון אני עונה לך .. תראה מה זה דפוק ..

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרוש מתפ... - טל.מ - 08-Sep-2014 1:49

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים