שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
יוסי מזרחי יודע ואמר את הבעיות של מכבי נתניה
28-Aug-2014, 23:32 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Aug-2014 על ידי 23:42 טל.מ.)
הודעה: #7
יוסי מזרחי יודע ואמר את הבעיות של מכבי נתניה
אני את עידן התמימות שלי סיימתי לפני כמה שנים. אם מזרחי מחליט שהרוש זה השוער שלו כי הוא מאוכזב מלויטה - זכותו. רק אני שואל ממה הוא מאוכזב ? משוער שדפק הופעות בחצי הגמר בגמר במשחק נגד מכבי תא ? אז נכון נגד הפועל הוא היה חלש. צריך להחליף 90 אחוז מהקבוצה לפני שמחליפים את לויטה. אז תסלחו לי שאני לא קונה את זה. אני רק שואל מי גוזר קופון.

זאב - התנהלות על הפנים ברמת שוק של המועדון שהיום אני מתבייש להיות אוהד שלו. מועדון שמשפיל את השוער שלו סתם ככה כי מישהו כנראה גוזר פה קופון. יוסי מזרחי לדעתך לא מרוצה מלויטה ? יש לו שוער שני ברמה מצוינת . הוא ניסה אותו פעם ? אפילו לא בגביע הטוטו. הוא סמך על לויטה בצורה עיורת. אז פתאום דעתו התהפכה ? אם לויטה כל כל חלש היו יכולים לשחרר אותו תאמין לי הוא לא היה נשאר מובטל. יכלו להביא שוער זר לא ?שיקום מזרחי ויגיד שזה היה שיקול מקצועי , נראה אותו . יותר נכון שהנחיתו את זה עליו כמו בימי ג׳קי. זו סמכות מקצועית בעיניך ?
מעבר לזה ראית איזה כדורגל אנחנו משחקים איזו קבוצה הוא בנה ? בלי ריצה בלי לחץ בלי הנעת כדור בלי מינימום של מחץ. מה הוא עשה חצי שנה ? אתה מכיר עוד קבוצות שמסתגרות בחצי שלהם לא לוחצות ומאבדות את הכדור שתי מסירות אחכ ? מה השיטה ? תעיפו לערן שיעיף לקאיודה אולי יקרה משהו..

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
יוסי מזרחי יודע ואמר את הבעיות של מכבי נתניה - טל.מ - 28-Aug-2014 23:32

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים