נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות.
|
18-Aug-2014, 17:22
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2014 על ידי 17:23 אסףג.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
RE: נגיע מוכנים לשבת ערן לוי נותן מקום לאופטימיות.
(18-Aug-2014 12:47)זאב רווח כתב: אני יכול להמשיך את הכיוון שלך אסף אנחנו לוחצים בשטח שלנו כי זה רק חצי מגרש והצפיפות יותר גדולה וקל יותר להתנפל על הכדור ! אז ככה: הקדמה - חאפר מבחינתי זה ההיפך ממקצוענות. ראשית אברג'יל - אתה צודק. איזכור טבריה אולי לא במקום, אבל זה לא נבע מגזענות או משהו כזה. זה נבע משחקן שקיבל את הזדמנות חייב ולאורך כל העונה שעברה עשה טובה שקם להתחמם. כששיחק זה היה נראה שהוא עושה טובה שוב. וזה נמשך גם אתמול. זה מרגיז אותי ברמות כי מבחינתי זו זכות ללבוש את מדי הצהוב השחור שלנו. שנית, מודה שהתלהבתי מחיזוק כמו דודו, אבל שאני שומע שמזרחי נדלק על משהו שראה לפני 4 שנים או יותר כמאמן מכבי זה מטריד. מאוד מטריד. זה מטריד ולו רק בגלל שהנתון של ערן לוי וסגנון משחקו היה ידוע. אז ככה, או שמזרחי חאפר בגלל שלא ידע מה מצבו של דודו בשנה וחצי האחרונות ואו שהוא חאפר בגלל שלא הבין שגם אם דודו בריא וחזק, הרי שתפקידו זהה לזה של ערן ושניהם לא יכולים לשחק ביחד. אפשרות שלישית היא שמזרחי חושב שדודו עם כל החוסר מהירות ונמרצות שלו יכול לשחק קשר אחורי, לסגור וללחוץ. שלישית, מצטער אבל חצי שנה זמן להכין קבוצה מחייבת שנראה תוצאות כבר עכשיו. הקבוצה נכה וההתקפה שלה תניב משהו רק פעם במשחק וחצי. זאת אלא אם כן יביאו 9 אמיתי, גולר. עמית בן שושן לא היה מעולם גולר והוא כבר בדעיכה מאז הדעיכה של בית"ר...גם בקפריסין הוא לא היה גולר. האם הוא ישתנה? רביעית, אנחנו לא בימים של פרלמן, לטוב ולרע. אז מה זה קשור? חמישית, למרות שאני מכנה את התנהלותו חאפרית, הרי שאני לא חושב שהוא המאמן הגרוע בליגה. אבל גם לא הכי טוב. כמו בשיר של כוורת "ככה היא באמצע".... |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים