שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הקבוצה עברה בבקרה
08-Aug-2014, 1:27
הודעה: #32
הקבוצה עברה בבקרה
(08-Aug-2014 0:13)טל.מ כתב:  אופיר הבעיה פה היא בהתנהלות. כמו שאמרת כוחן של מילים (הפעם של שגב) מול כוחם של מעשים (שוב של שגב). איך אנחנו נראים לדעתך ? ההתנהלות הזו מול שחקנים שיש להם חוזים חדשים שלא מכבר נחתמו היא מבישה ורחוקה ממקצוענות. זו פשוט שכונה.
מעבר לזה - ואני נזהר במילים, יש כאן משהו לא הוגן כלפי קהל שקנה מנויים על סמך באז והחתמות ומגלה יומיים לפני משחק רשמי ששני שחקנים מרכזיים שוחררו. מה זה בעיניך אם לא פגיעה באמון ?

שגב הוכיח את עצמו במעשים הרבה יותר מאחרים שרק דיברו. הגיע הזמן להפסיק לקחת פה את הכל כמובן מאליו כאילו שמישהו חייב לנו משהו.
אמרתי כבר , ההתנהלות לא מושלמת. יש מה לשפר בעיקר לדעתי בתחום העברת המסרים לציבור. לא יוצאים לתקשורת ואומרים דברים שלא בטוח שאפשר לעמוד בהם.
לגבי החוזים , אני עדיין חושב שכל נושא הקיצוץ שפשכה דוחף לנו כבר חודש מוגזם ומנופח. הרי לא יכול להיות שיום אחד הוא אומר שאף אחד לא יסכים לקצץ ולמחרת כולם מתרצים. וחוץ מזה, גם ה 15 אחוז התבררו כהרבה פחות מ 15.
וכן, הייתי מעדיף שדברים יתנהלו יותר בשקט תעשייתי אבל כנראה שאף אחד לא מושלם. ועדיין, זה עדיף לי על אופציות אחרות שלא קיימות.
ולגבי המנויים , מעניין אותי מה היית אומר אם היו מביאים לך שחקן גמור עם שם גדול (ואני לא מתכוון לדודו) שאחרי 2 משחקים היית שואל איך החתימו אותו. דברים כאלה קורים לצערי במיוחד בקבוצה בלי מערך סקאוטינג.
אם יש בעייה צריך לפעמים לפתור אותה בזמן ולא למשוך הלאה.
לא יודע כמה מנויים מה 2300 קנו בגלל דודו או בן שושן.
ושניהם עדיין פה רשמית להזכירך....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
הקבוצה עברה בבקרה - amir - 07-Aug-2014, 18:30
הקבוצה עברה בבקרה - אופיר34 - 08-Aug-2014 1:27

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 24 אורחים