נראה שהנוער השנה בצרות ?
|
29-Sep-2013, 9:24
הודעה: #6
|
|||
|
|||
RE: נראה שהנוער השנה בצרות ?
אני זהיר בתגובותי בכל שקשור לנוער כי אוזניים ועיניים ובעיקר פרשנים שיוכלים לקחת את דברי למקומות אחרים.
בניגוד להצהרות נחום בתחילת העונה על אליפות וגביע וכו וכו וכו ,כאחד שמכיר את עמי ואת מחלקת הנוער,אני בעד ריצת מרתון ולא ספרינטים,בטח ובטח במחלקת נוער ובמחלקת הנוער נעשת תוכנית לטווח ארוך לעיתים השלם גדול מסך חלקיו וכך היה לפני שנתיים עם מחזור 95,כך היה שנה שעברה עם מחזור 97 ולעיתים השלם קטן מסך חלקיו,כך היה עם מחזורים 94 ו93 קבוצת הנוער השנה לא פחות טובה ממרבית הקבוצות בליגה וביום נתון יכולה לנצח כל אחת מיריבותיה למרות השת"פ המדהים עם יוסי מזרחי ושי הולצמן,ישנה בעיה באופי השחקן הישראלי ובעיקר בהוריו מולידיו שגורמת לשדרוג בעצם האימון ולעיתים המשחק בקבוצה הבוגרת,לירידה דרמטית ביכולת האישית והקבוצתית כשאתה מקבל דקות משחק בנוער כך היה עם חן ראובן ובלסרה לפני שנתיים ,כך היה עם ירין לפני שנה,כך השנה עם אותם שחקנים שמתאמנים ומתלבשים ולעיתים משחקים בבוגרם היום נעשת עבודה במשולב עם יוסי ושי ליישר קוו עם אותם שחקנים על מנת שתרומתם בנוער תיהיה חשובה לקבוצה וחשובה להתקדמותם השנתיים הקרובות יהיו שנתיים שיתבססו על מחזורים 95,96,97 ובהם יהיו עליות ומורדות וההישגיות תיהיה בעיקר בהצלחת שחקן כזה או אחר ופחות בתוצאות הקבוצתיות בעוד 3 עונות יעלה מחזור 98 ואחריו 99(בתקווה שתיהיה המשכיות גם במחזורים שאחריהם), מחזורי גיל שבהם יש לנו קבוצות מוכשרות גם בפן האישי וגם הקבוצתי,קבוצות שהן אבן שואבת לשחקנים הטובים ביותר בארץ. ומילה אחרונה על הצוות המקצועי,מי שהיה טוב בעונה שעברה לא השתנה במהלך הקייץ ועל מנת למנוע רעשים מיותרים ולחצים,אני הכתובת לכל המלעיזים ולכל נציגי איזיקוביץ שנמצאים בקרב המאסף שלהם וברור להם היום יותר מתמיד שזו שירת הברבור שלהם . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים