שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב תודה רבה על ההשקעה
30-Jun-2014, 13:31 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Jun-2014 על ידי 13:59 טל.מ.)
הודעה: #15
RE: אלי שגב תודה רבה על ההשקעה
אני לא זוכר שאמרתי שהקבוצה הזו חלשה או מועמדת לפלייאוף תחתון או ירידה נכון אריק ? לכן סהרורי זה וואחד ניסחפת.
מה שאני כן אומר זה שנ כ ו ן ל ה ר ג ע הקבוצה הזו לא שווה יותר מ25-30 גולים בעונה.
אני משוכנע שאחרי שנחתים חלוץ בעל שיעור קומה יקום האוויל התורן בפורום ויגיד לי נו אתה רואה טל.מ אמרת שווים 25 גולים בעונה !!!

(30-Jun-2014 11:56)זאב רווח כתב:  אריאל יש לך פנטזיות שאפילו אולפני וולט דיסני וסטיבן שפילברג יכולים להשתקם עם אחד כמוך מוכשר בפנטזיות

אני מושתל מטעם האהבה שלי לקבוצה , לא פעם תקפתי את קובי בלדב וגיל לב בעבר ואחר כך התברר שטעיתי בגדול
כשאני טועה אין לי בעיה או בושה להודות תלמדו לפרגן כן זה לא משפיל זה עושה נחת רוח לומר מילות תודה לאנשים שמשקיעים בקבוצה , את דניאל יאמר לא השכלתי בזמנו לפרגן כי הדרך היתה תזזיתית ואבד כסף טוב לריק כמו עם הסקאוט המהולל נילסן שהביא לנו סטרופים כשחקנים זרים !!

היום אני מחפש רק את הטוב שכל אחד עושה ולא ממורמר כמוכם

טל הסברתי לך אני חושב מעל 10 פעמים
טופי זה סיפור של מיסים לא קשור ליכולת ואני באמת חושב שקנדה טוב מפינאס

דרך אגב רווח אם לא אכפת לך מהכסף ששגב משלם למוטלה (כנראה על כלום ) מה אכפת לך מהכסף ששילם יאמר על נילסן ?אז אבד כסף טוב לריק. זה שלך ? בקיצור למטבע יש כמה צדדים. אתה לא יכול להחליט שזה יותר מתאים לך מההוא. הכסף לא שלי והכסף לא שלך. שיעשו איתו בעלי הכסף מה שבא להם . זכותם. השאלה היא האם הכסף הדיי מיותר הזה בא על חשבון שחקן. לא יודע , לדעתי כן. אין בור בלי תחתית. וזו גם כן החלטה ניהולית - אם בעלים מחליט שבמקום עוד שחקן הוא מעדיף יועץ - זכותו.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אלי שגב תודה רבה על ההשקעה - טל.מ - 30-Jun-2014 13:31

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים