שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
רק סבלנות ויש קבוצה טובה לליגת העל
06-Jun-2014, 11:29
הודעה: #1
רק סבלנות ויש קבוצה טובה לליגת העל
הנה התבשרנו שדוד סראנסה חתם היו כאן שחשבו וגם ברחוב בקרב האוהדים שחזרנו לתקופת אשר אלון שהיו מחתימים בבוקר את אבי נימני ובערב מתקמצנים על שכר עלוב ללירון וילנר .

האמת אני מופתע לטובה מהבעלים שגב ורונן , כל מילה שלהם מכוונת עם צ'ק בנקאי מאחריה , והכי חשוב שהם זורמים עם יוסי מזרחי וסומכים עליו וזה הדבר העיקרי שהם יכולים לעשות לגבות לא רק במילים את המאמן אלא בשחקני רכש .

לפי ההתענינות באלרואי כהן לא נראה שחנן ממן שהוא שחקן די יקר יגיע לנתניה , נכון שבכמה שנים אחרונות אלראי כהן נעלם אבל זה כנראה רק מחוסר רצינות ואם הוא יקח עצמו ברגליים הוא יכול לשקם את הקריירה שלו בנתניה עם יוסי מזרחי אני די בטוח אבל הכל תלוי באלראי עצמו ...ושוב למה מתעלמים מסנטיהו סולליך הוא חופשי הוא לא שחקן יקר הוא דודו וערן לוי יכולים לעשות חגיגות בחלק ההתקפי אם יש מושג של כדורגל שמח זה השילוב של שחקנים כאלה .

אז בלם יגיע אני מקווה שכמה נרגעו , אישית אני לא מאמין שבן שהר יגיע למכבי נתניה הרגשה כזאת שיש שחקנים שיטיילו בכל הארץ אבל לא יתקרבו לנתניה , לגבי עומר פרץ הוא אף פעם לא אכזב אז למה לא להמשיך ? עמדת המגן השמאלי יותר דחופה אצלנו נקווה שייסגר עם הכי טוב שאפשר כאן .
בואו נראה מה יש לנו בנתים : לויטה , מגן שמאלי שמעון הרוש או מגרשוילי ?, בלמים שרפא ועידו לוי , מגן ימני יביאו , קשרים אחוריים : ז'אן , דודו סראנסה , ערן לוי , ( אלראי כהן ) ? , קיודה , בן שהר ?
זה נראה מצוין על הנייר אבל חייבים להביא חיזוק לערן לוי הוא לא יוכל למשוך 95 דקות כל משחק כל העונה . משמע שאם מביאים את אלראי כהן חייבים עוד קשר טכני בונה משחק טוב .

אז לא לדאוג בכלל יש אחלה ים אל תחכו עם סטופר הרי אין מציאות שלא יחתימו מגינים או חלוץ , אז כדאי לחכות בסבלנות להנות מהחופש , להנות מהמונדיאל ( נשאר נאמן לארגנטינה ) הפאזל יושלם זה כבר נראה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
רק סבלנות ויש קבוצה טובה לליגת העל - זאב רווח - 06-Jun-2014 11:29

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים