שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
השקט בגזירתנו מעורר דאגות?
27-May-2014, 10:26 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-May-2014 על ידי 10:27 אריאל.)
הודעה: #107
RE: השקט בגזירתנו מעורר דאגות?
(27-May-2014 7:48)Shaul כתב:  אופיר בשונה ממך , אני קורא את המפה, שמשהו לא מסתדר, בשנה שעברה כן ידעו איך שנגמרה העונה להחתים שחקנים בעמדות הרצויות, והשנה שאין ספק שצריכים להתחזק ב 6 עמדות לפחות , לא מצליחים אפילו עם אחד , ויש שחקנים על המדף חוץ מהליגיונרים,שיהיה קשה להחתים , כי הם ילכו לכסף הגדול יותר בחיפה , ת״א , באר שבע , ואפילו הפועל ת״א וביתר ים.

הזיכרון שלי קצר, אפילו קצר מאד ולכן אני לא זוכר את תזמון ההחתמות בשנה שעברה, אבל:

למעט לויטה, הוחתמו שחקנים "גמורים" ללא ביקוש לליגת העל.
לעדותו של מזרחי, כשהתייעץ עם מאמנים אחרים לגבי ערן לוי, הוא לא קיבל המלצה אחת ללכת על המהלך.
שליו מנשה סוס גמור שלא עולה איתנו לליגת העל, שריקי לא עלה עם קבוצתו ליגה, על חסן לא צריך להרחיב, אקסברד הגיע הרבה יותר מאוחר.

ולגבי לויטה, אני מעריך שהיתה לו אפשרות להיות שוער שני בקבוצה גדולה או לבוא אלינו להיות שוער ראשון עם התחייבות להיות שוער ראשון אחרי עליית ליגה. נכון זה הימור גדול מבחינתו ולכן כל הכבוד ללב ובלדב שהצליחו.

בקיצור, הרבה שחקנים יצאו מייד לחופשה ואין עם מי לדבר, יש היום הנהלה שפועלת במתינות ובשיקול דעת ולכן המצב שונה משנה שעברה שכדי להראות "עסקים כרגיל" כדי לאפשר מכירה, היה צריך להראות מצג שווא של קבוצה חיה ובועטת

מפגר אבל אופטימי
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: השקט בגזירתנו מעורר דאגות? - אריאל - 27-May-2014 10:26

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 14 אורחים