תרדו כבר מבעלי הבית ומיוסי מזרחי
|
25-May-2014, 9:52
הודעה: #1
|
|||
|
|||
תרדו כבר מבעלי הבית ומיוסי מזרחי
מי שחושב שהוא יותר טוב מיוסי מזרחי שיציע עצמו לניהול או לאימון !
רק עכשיו נגמרה העונה אנשים יצאו לחופש מהעונה הקשה והמתוחה בלאומית ואתם כבר לוחצים להביא ולקנות כל ידיעה מסרוחה שכל אתר מביא ע"י סוכנים לחוצים ותאבי ממון ! אנחנו לא רצים לאליפות לא ישתגעו כאן בזריקת כספים על מנת להגיע למקום שני או שלישי כי מקום תשיעי זה אותו הדבר אני מקווה שיתנו במה לצעירים מנתניה כמו מגן ימני נמני שנמצא ברעננה , ועידו לוי עם ירין חסן יכולים בהחלט להחזיק את ההגנה שלנו , מגן שמאלי גם יגיע כי יש מאמן טוב הפעם לא כמו בימי עטר שוער יש , חסר אולי קשר נסוג ואני בעד רביד גזל , אבל גם נס זמיר או צעירי יספקו אותי מה שהמאמן יחליט כאוהדים צריכים לתמוך בו , קשר קדמי הייתי מת לראות את חנן ממן שחקן שיכול להחזיק את כל הקישור שלנו + הצעירים . חלוץ זה בעיה במדינה כי אם הוא טוב ממש הוא לא ישחק כאן אם הוא פארש אז המקום שלו לא אצלנו , הלוואי ויביאו את דודו ביטון או את שמעון אבוחצירא אבל גם חלוץ נוסף כמו קיודו יעשו את העבודה לסיום מה שפיליפצ'וק כותב לכם זה נכון תפסיקו להיכנס ללחץ לפחות עד אחרי המונדיאל תהיה לנו קבוצת מרכז טבלה לא יותר זה לא שלאלי שגב יש מליארדים מה שהוא עושה זה בנתיים מספק אותי כאוהד והלוואי ויכנס עוד שותף עם כסף גדול ויצעיד אותנו קדימה אבל אני בספק מאוד אם נוכל להתמודד עם מכבי ת"א או מכבי חיפה אז באמת שחבל סתם לזרוק כסף ועדיף לקדם את הצעירים שלנו |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים