שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הם רק מתחזקים כל שנה .
18-May-2014, 21:27
הודעה: #55
הם רק מתחזקים כל שנה .
(18-May-2014 20:36)אייל ס כתב:  אתם מפתיעים אותי ובעיקר לא עיקביים
מצד אחד ציונים/פטריוטים מצד שני נותנים לגיטימציה לקפטן של מכבי ת"א שמשתמש בכל דרך לא לגיטימית לנצח.
מצד אחד מדברים על מוסר,מצד שני נותנים לשמעון מזרחי שיעשה כל ד ר אבל כל דבר כדי שהקבוצה שלו תנצח.

אחדש לך טל ולאחרים,אני בשביל מכבי נתניה נתתי הרבה,אפילו המון,אפילו לראשונה בחיי הסתרתי מאישתי מה עשיתי לטובת מכבי נתניה,אבל...כשראיתי דברים שלא עולים בקנה מידה לחינוך שקבלתי מאבי,זזתי...
המטרה,לא מקדשת את כל האמצעים,אצל שמעון ופניני היא כן ולכן אני סולד מהם,לכן לא אהיה עצוב במידה ויכשלו הערב(בלי צעיף של ריאל).

אני שואל אותך שאלה פשוטה אייל. על סמך מה אתה יודע מה שמעון מזרחי ופניני עושים ? על סמך התקשורת ? אתה מציג את מזרחי כאדם לא מוסרי במקרה הטוב ומושחת במקרה הרע. מזרחי מעל החוק ? מה זה מזרחי יעשה הכל ? איזה דברים לא מוסריים מזרחי עשה ? ההגנה על ביינום למשל בבית המשפט ? שמעתי כאלה שטוענים שהוא מגן על דורסי ילדים.. אז במקרה ביינום יצא מזה ללא עונש רק בגלל שזה שמעון ?
לגבי פניני - כן שחקן מלוכלך עם פה גדול. אז הענישו אותו וזהו. מה אתה או אחרים הייתם רוצים שיקרה ? שירחיקו אותו מהכדורסל לכל ימי חייו רק כדי להרגיש צודקים ? מהי מידת העונש הראויה על מילים ?
שמעון מזרחי לא יותר צדיק משחר לא יותר צדיק מכל בעלים אחר שפועל למען קבוצתו ולא רואה אף אחד ממטר.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
הם רק מתחזקים כל שנה . - טל.מ - 18-May-2014 21:27

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים