שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מתי מתי מתחילה מכירה של כרטיסים לגמר?
23-Apr-2014, 1:39 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Apr-2014 על ידי 2:04 אלימלך.)
הודעה: #25
RE: מתי מתי מתחילה מכירה של כרטיסים לגמר?
(22-Apr-2014 23:48)אני gad כתב:  איפה אתה?
איזה קבוצה ראית בגרמניה?

בעיקרון אני יושב באמסטרדם אבל מסתובב הרבה בגרמניה, אנגליה וקצת בשוויץ.
הבעלים של החברה שאני עובד בה הוא יהודי חולה כדורגל ברמות קשות ביותר ויושב בדירקטוריון של אייאקס, היה בעבר מאמן הנוער שלהמועדון, החליף את חמי לשעבר (כך הגעתי אליו).
כמנהל הטכנולוגי של החברה אני מצטרף אליו לכל הפגישות, ובכל מקום שמגיעים הבנאדם מתעקש לראות משחק ואני נהנה מההפקר, רואה המון כדורגל גם בחורים נידחים וגם ליגות נמוכות וגם משחקי נוער ונהנה מכל רגע.
ביום שישי ראיתי את דורטמונד מנצחת את מיינץ ואתמול ראיתי קבוצה מדיסלדורף נגד קבוצה מאסן מהליגה השלישית המחוזית, גם בליגות הללו מגיע הרבה קהל, אתמול לדעתי היו כ-עשרת אלפים אוהדים.
רואה הרבה את אייאקס, הייתי באנפילד שלוש פעמים השנה ואני אהיה שם גם משחק האחרון , מת לשיר ליברפול באנגליה נתניה בישראל, ראיתי את שני המשחקיםשל באיירן נגד שאלקה, ראיתי את לאציו מפסידה לנפולי בבית , מדהים כמה נאצים יש בלאציו.
לראות את תרבות הכדורגל של האוהדים גם של בקבוצות מהליגות הנמוכות ולמות מקנאה.
בקיצור עבודה קשה ומעייפת אבל זה ג'וב שהייתי מוכן לשלם עליו הרבה כסף במקום לקבל שכר.
לדעתי בשנה וחצי שאני שם ראיתי קרוב למאה משחקים מתוכם כשלושים בליגות הבכירות והשאר ליגות המוכות ונוער.

ואופיר, עושה רושם שאתה עושה עבודה מצויינת ויש תוצאות אל תישבר.

Sent from my RM-892_eu_403_netherland using Tapatalk

וסתם סיפור מעניין, בינואר הייתי בעיר בשם זרבריקן שגודלה כמו נתניה, יש שם 12 קבוצות בוגרים כולם לדעתי בליגות הנמוכות או האזוריות, יש שם איצטדיון אחד שטוחנים לו את הצורה, בערך כמו הקופסא של פעם כשהיו יציעים מסביב, רובם יציעי עמידה. לכל קבוצה יש מגרש אימונים משלה, פאב של הקבוצה.
בבוקר המשחק השחקנים של הקבוצה שצפיתי במשחק שלה התרכזו בפאב שתו בירה בכמויות שלא היו מביישות עדר גמוסים, אכלו נקניקיות הכל על חשבון הקבוצה, זה המשכורת שלהם. כשעתיים לפני המשחק הגיעו כמה מאות אוהדים וליוו את השחקנים לאיצטדיון עם שירים, דגלים, קרנבל חבל על הזמן.
הבנתי שגם בהפסקה הם שותים בירה.
בשישים דקות הראשונות היה כדורגל מאוד מהנה, בשלושים דקות האחרונות הם כבר לא מסוגלים לזוז, נגמר 7-2 לקבוצה המקומית והקהל לאמפסיק לשיר ולעודד.
תחשבו מה היה קורה בנתניה אם היו פועלות בה 12 קבוצות בוגרים.

Sent from my RM-892_eu_403_netherland using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מתי מתי מתחילה מכירה של כרטיסים לגמר? - אלימלך - 23-Apr-2014 1:39

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 12 אורחים