שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
משה פרימו - העמוד הרשמי תגובה לעניין.
05-Apr-2014, 12:54
הודעה: #1
משה פרימו - העמוד הרשמי תגובה לעניין.
שבת שלום חברים. כן, זה היה מהיר מאד. אני האמנתי וגם כתבתי אחרי הירידה של מכבי נתניה, שלפעמים טוב לרדת ולהתארגן מחדש ולבוא טובים יותר וחזקים יותר לליגת העל. זה מה שקרה תודות
לשחקנים, לצוות המקצועי בראשות יוסי מזרחי, לקהל הנהדר והתומך ומעל כולם לבעלים החדשים אלי שגב, יוסי מאור ושמעון גונן שותפו לעסקים הפרטיים של שגב. לולא הם, לא היינו מדברים היום על עליית ליגה הכי גדולה. עכשיו מתחילות ההכנות לליגת העל שזה הבית הטבעי של נתניה. אני יודע שהאוהדים רוצים קבוצה חזקה ולהחתים את כל הבא ליד. אז זהו, בואו נרגיע, אין היום ישראלים גדולים שאיתם נזכה באליפות ובלעדיהם נרד ליגה. אין כאלה!!! שחקנים שהיו כאן בעבר לא קיימים היום ולכן ההחלטה של יוסי מזרחי חייבת להיות מדויקת, מה בדיוק מתאים למכבי נתניה כי אם אין שחקן שישדרג, עדיף מהנוער והייתי מריץ כמה כאלה בליגת העל. אני יודע אוהדים יקרים שהיום כולכם על גג העולם, הגעתם בהמוניכם ובוודאי תגיעו הכי הרבה לחצי הגמר. אבל צאו מנקודת הנחה שבשנה הבאה זה יהיה שונה, יהיו אכזבות וכאן אתם צריכים להיות מאד בוגרים, אחרי הפסד אל תראו את הצד המכוער של אוהד הכדורגל. אהדת קבוצה היא ללא תנאים ואני עושה זאת 44 שנים מ-1970. רק להרגיע אתכם אומר לכם שמכבי נתניה לדורותיה היתה אחת הגדולות וחמש פעמים היתה הגדולה מכולן, קבוצה כמו שהיתה לנו ב-1983 של "נתניה ועוד 15" לא תהיה עוד. ברגע שהכסף שולט בכדורגל, זה מה שקורה, הבעלים העשירים רוצים הצלחה בכל מחיר, היום תורו של גולדהאר. בכל העולם הטבלה מתיישרת עם התקציב ואם כך יהיה בעונה הבאה, אז בזכות אלי שגב וחבריו נתניה תסיים בפליאוף העליון. שתהיה לכם אחלה שבת ושבוע טוב. כל אוהדי נתניה בלי תירוצים. ביום רביעי ב-16 לחודש בשעה 18.00 כולכם מתייצבים לחצי הגמר מול מכבי פ"ת. זאת הולכת אולי להיות עונה בלתי נשכחת...

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes amir's post:
אלון (0505-0404-2014201420142014)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
משה פרימו - העמוד הרשמי תגובה לעניין. - amir - 05-Apr-2014 12:54

קפיצה לפורום: