שלח תגובה 
 
דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
פששש מתחילים לעבוד
03-Apr-2014, 20:01
הודעה: #56
RE: פששש מתחילים לעבוד
(03-Apr-2014 18:05)אייל ס כתב:  
(03-Apr-2014 17:53)טל.מ כתב:  לדעתי כל ההסכם הזה בסך הכל סיים ברוגז של שנים שבו טוברוק העבירה שחקנים לכל העולם חוץ מלנתניה. ויש פרצה בהסכם והיא נאמרה במעמד החתימה - במידה ונתניה תצליח לסכם עם השחקן . לא תצליח לא יעבור. לא נראה לי שזה שונה מכל העברה חופשית של כל שחקן אחר בעולם שנתניה תרצה.
עכשיו השאלה הפשוטה - מה זה נותן. לא ברור לי. לא לנתניה ולא לטוברוק. קצת חשיפה קצת כותרות וזהו ?

במידה ואתה צודק,מכבי נתניה טעתה בגדול כשחתמה על ההסכם.
במאי שנה הבאה מסתיים ההסכם הקודם שלא איפשר מעבר שחקנים ממועדון למועדון,ביום שתוקף ההסכם פג,לטוברוק אמורה להיות בעיה שלטווח ארוך היתה מייתרת את המועדון.
.כל שחקן שמכבי נתניה היתה רוצה מטוברוק,היתה מעבירה דרך הוועדה למעמד השחקן ומשלמת עליו מקסימום 200000 ש"ח(הסכום המקסימלי ששולם עד היום),איזיקוביץ שחשש מהסיטואציה(אחרי כמה "שרירים" שהופעלו בשנה האחרונה),ניצל פגישה אצל ראש העיר ואת ההתנהלות האצילית של אלי שגב ופעל על פי דרכו והציע הסכם.
.אני מקווה שמי שחתם על הסכם(במידה ויש הסכם),מבין את המשמעויות.

יותר מפעם אחת ניסיתי בכוחותי הדלים,להשפיע על אלי שימנע מלחתום עם יהודי שלא הייתי רוכש מימנו מכונית משומשת,לא צלחה ידי...מכיוון שמכבי נתניה זה הביזנס שלו,כל שנשאר לי זה לכתוב כאן בעדינות את דעתי על הנושא ונושאים אחרים ולעודד מהיציע.

אתה מלכלך על איזקוביץ בצורה מוגזמת כאילו זה נסראללה תן קצת קרדיט לבן אדם מה שבטוח שהוא יותר ישר מהחבר הקירח שלך
צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: פששש מתחילים לעבוד - לואיס מריןןןןןןןןןן - 02-Apr-2014, 20:35
RE: פששש מתחילים לעבוד - לואיס מריןןןןןןןןןן - 03-Apr-2014, 13:44
RE: פששש מתחילים לעבוד - לואיס מריןןןןןןןןןן - 03-Apr-2014, 14:17
RE: פששש מתחילים לעבוד - לואיס מריןןןןןןןןןן - 03-Apr-2014 20:01

קפיצה לפורום:


משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים