שיעור לספורטיביות במכבי נתניה. יפה.
|
30-Mar-2014, 12:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Mar-2014 על ידי 12:02 אריאל.)
הודעה: #6
|
|||
|
|||
RE: שיעור לספורטיביות במכבי נתניה. יפה.
(30-Mar-2014 11:03)אייל ס כתב:(30-Mar-2014 10:46)arika כתב: מציע לתת לילד ולהורים שלו להדליק משואה ביום העצמאות. בוא נעזוב רגע את ההורים. הילד מגיע למשחק עם אמא ואבא, הם בקהל לחוצים ובמיוחד מלחיצים, הילד רוצה להרשים, להצליח, הקבוצה בפיגור, והוא "לא עומד בפיתוי" ומודה שלא מגיע לו הטבה שאמורה להשוות את התוצאה. בסוף הילד ממר בבכי כי ההגינות שלו דפקה את הקבוצה כולה (ממצב של 1-0 להשוות יכול לשנות מומנטום ובסוף במקום 1-1 נגמר 3-0). מגיע לו חיזוק על ההתנהגות הזאת, אסור ללמד אותו שמי שבסדר "אוכל אותה" אסור לגדל רק "לואיס מריןןןןןןןןןןנים" עכשיו נחזור להורים... הילד מת להצליח ולהרשים אבל נוהג בהגינות. איך אני אנחם את הבן ההגון שלי כשהוא פורץ בבכי כי הוא היה "ילד טוב" כמו שחינכו אותו? אפשרות אחת זה להגיד לו העיקר שאתה שלם עם עצמך, נהגת נכון, אני גאה בך שהיית הגון בלה בלה בלה וכולם מסתכלים עליו "ברחמנות" אפשרות שניה, להוכיח לילד שזאת נורמה ראויה לציון, אתה אולי לא מסי, אבל אתה מיוחד וכולם מעריכים את התכונות שבך. אז אריק, מה אתה היית עושה במצב כזה כאבא? ודרך אגב, בספורטק, כמה זה קורה? אחת למשחק? אחת לשבוע? אחת לחודש? לא זכור לך משחק כזה? כשזה קרה במשחק ליגה שניה בגרמניה, זה היה באתרי האינטרנט ומישהו בפורום שם את זה בלינק אצלנו. זה שזה בעיתון זה כי לצערנו זה "דוור נשך כלב" ולא כלב נשך דוור מפגר אבל אופטימי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים