שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שיעור לספורטיביות במכבי נתניה. יפה.
29-Mar-2014, 11:31
הודעה: #1
שיעור לספורטיביות במכבי נתניה. יפה.
טרום א' - דן: שיעור לספורטיביות במכבי נתניה
קבוצת טרום א' 2 של מכבי נתניה ניצחה בשבוע שעבר 4:9 באור יהודה, אבל התוצאה היא לא הדבר החשוב ביותר. נתניה הבקיעה שער ולא הבחינה שזה קרה בזמן ששחקן של אור יהודה שכב פצוע על הדשא. בתגובה מאמן נתניה, יובל עקיבא, הורה לשחקניו, לאפשר לאור יהודה להבקיע שער. עקיבא: "החינוך לערכים ולספורטיביות הוא מעל הכל".
פורסם ב: 28/03/2014 11:29:28

מאת: אורי שמיר - עורך האתר

ההגינות והספורטיביות הם ללא ספק עמודי התווך של כל מי שרוצה כדורגל איכותי ונקי, שיתנהל באווירה טובה. קבוצת טרום א' 2 של מכבי נתניה הציגה בשבוע שעבר על המגרש באור יהודה שיעור חשוב בספורטיביות. במצב של יתרון 1:3 לזכותה, שחקני הקבוצה באחד המגרשים לא הבחינו ששחקן של אור יהודה שרוע על כר הדשא, המשיכו לשחק וכבשו שער נוסף. מאמן אור יהודה הסב את תשומת ליבו של מאמן נתניה, יובל עקיבא, שבתגובה מיידית הורה לשחקניו לאפשר לשחקני אור יהודה לכבוש שער, על מנת לשמור על הערך הספורטיבי וההוגן של המשחק, שהסתיים בניצחון 4:9 לזכות נתניה, אבל כמו שאתם מבינים - התוצאה שהושגה במשחק היא לא הדבר החשוב ביותר, אלא השיעור שקיבלו שחקני שתי הקבוצות.

יובל עקיבא, מאמן נתניה, התייחס לדברים: 'התפקיד שלי כמאמן הוא קודם כל תפקיד חינוכי, לפני שאנחנו עוסקים בתחרותיות. החינוך לערכים ולספורטיביות הוא מעל הכל. השחקנים שלי לא שמו לב למה שקרה, ומבחינתי ברגע שנודע לי על המקרה לא חשבתי פעמיים. היה כאן מקום ל'פייר פליי', הכי חשוב שהמסר הועבר ושחקני שתי הקבוצות הרוויחו ממה שקרה'.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
שיעור לספורטיביות במכבי נתניה. יפה. - amir - 29-Mar-2014 11:31
RE: שיעור לספורטיביות במכבי נתניה. יפה. - לואיס מריןןןןןןןןןן - 30-Mar-2014, 12:23

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 8 אורחים