הגיע הזמן להגיד את האמת ...
|
22-Jan-2018, 11:54
הודעה: #11
|
|||
|
|||
הבנתי שהניגרי מהנוער קרע את הרצועה .
מגן שמאלי זו הנקודה החלשה ביותר בנתניה .אני מניח שמחכים לדקה התשעים של חלון ינואר כדי שאחד הבעלים ימצמץ ראשון וישחרר כולל מרבית עלות משכורת. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk |
|||
22-Jan-2018, 12:09
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: הגיע הזמן להגיד את האמת ...
(22-Jan-2018 11:21)דוד חטב כתב: אליהו אני ממש לא נגד סלובו ולא חושב שכל בוקר שאנחנו מתעוררים אנחנו צריכים להגיד תודה שהוא עובד פה.... דוד, יש ביקורת ויש ביקורת, ועם כל הכבוד אני לא מקבל את המעברים הקיצונים האלה בביקורות שנשמעות בהתאם לרוח התקופה של הקבוצה. "לא פגע בשום זר" "מחליש את הקבוצה" "לא מנהל נכון את המשחק" אלה אותם מאמנים שכולנו שיבחנו אך לא מזמן. אותם מאמנים שהיללנו על סגנון המשחק, על בחירת השחקנים הנכונה, על המיקצוענות וההרמוניה, על חוסר האגו. לא יכול להיות שכל זה נמחק פתאום בהבל פה. יש הרבה שיקולים שמאמנים לוקחים בחשבון בקביעת ההרכב שאנחנו לא מודעים אליהם (או יותר נכון לא מייחסים להם חשיבות), וכן, אם טימו חולה וקובי מור הוא מגן שמאלי טבעי ויש לך עוד שני משחקים בשבוע הקרוב אז זה לא כזה הזוי להרכיב את קובי מור. ביננו ,דודי או גולדברג בעמדת הבלם זה לא כזה משנה. לדעתי דווקא אתמול ניהול המשחק היה טוב. ניקו היה צריך לפתוח (בעיקר בגלל ההעדרות שלו באשדוד) , החילוף של גלזר והמעבר של ניקו לעמדה היותר מתאימה לו שיפר את משחק הקישור שלנו, החילוף המהיר של מור גם היה במקום וכנ"ל ההוצאה של קייטה. אני כן מאוכזב מהנושא של המגן השמאלי שלא באה עדיין על פתרונה ובעיקר מבעיית האנרגיה והאינטנסיביות שפשוט נעלמו בשבועות האחרונים והם הסיבה האמיתית לירידה בכושר המשחק שלנו. אז כן, העומק הוא לדעתי הסיבה העיקרית לבעייה הזאת אבל עדיין הפערים גדולים מידי גם לקבוצה שאין בה מספיק עומק. |
|||
22-Jan-2018, 12:18
הודעה: #13
|
|||
|
|||
שוב אני אוהב את סלובו בעיקר את היושר שלו ...
אבל הוא טועה ולא מעט... אתמול הוא חייב לשחק עם ברנקו במקום טימו שפצוע להמשיך עם דודי חגי וויקי, גלזר היה חייב לפתוח ע"ח ריביירו ואת ריביירו להשאיר לאופציה מהספסל... ומה לעשות שיש אכזבה מהזרים שהגיעו העונה לשקר להגיד שקייטה זה סוארס....... |
|||
22-Jan-2018, 12:34
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(22-Jan-2018 8:45)לואיס ראזאק כתב: בנוגע לכך שאין תוכנית ב' - אכן, מסכים לחלוטין וזה צורם וגורם לעונה הזאת לאט ובטוח להפוך לפיספוס רציני. פשוט חבל. מקום 6 אני מאמין שיושג בסופו של דבר, אבל זה באמת מצער כי עם איך שהעונה הזאת התפתחה היה אפשר להשיג כל כך יותר.בתחילת העונה היית חותם על מקום 6? Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk |
|||
22-Jan-2018, 12:54
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(22-Jan-2018 12:18)דוד חטב כתב: שוב אני אוהב את סלובו בעיקר את היושר שלו ... הגיע הזמן שאתה תרד קצת לקרקע ותצא מהסרט של תחילת העונה. לכל קבוצה יש עליות ומורדות במהלך עונה סדירה, יש כאלה שמתחילות חזק ונחלשות בהמשך ויש את ההיפך. הקבוצה היום מקום 6 = פלייאוף עליון ואם היא גם תסיים כך את העונה זו הצלחה מסחררת בהתחשב במגבלות התקציב. הבעיה היא יותר קשה בציפיות של חלק מהאוהדים ופחות בקבוצה (ויש לא מעט בעיות בקבוצה). |
|||
The following 1 user Likes פיליפצ'וק's post: אופיר34 (2222-0101-2018201820182018) |
22-Jan-2018, 13:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Jan-2018 על ידי 13:12 עידן444.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
אתם שוכחים דבר אחד וכנראה אנחנו ממעיטים בערכו למרות שהוא מאוד בלט גם בליגה הלאומית-
עלי מוחמד כנראה קריטי לקבוצה. ידעתי את זה ומאוד התבאסתי כהחלו הדיבורים על מעבר שלו. אני חושב שלא הבנתי עד כמה הוא גורם לקבוצה להראות יותר טוב. עלי מוחמד, ערן לוי ודיא סבע הם השחקנים שנתפרה עבורם שיטת המשחק הזו שבנויה על לחץ גבוה, הרבה חטיפות בשטח היריב או במרכז במגרש ויציאה מהירה קדימה דרך ערן לוי במסירת עומק או דריבל של עלי מוחמד שגם אביב אברהם משתלב בה נהדר(מול ב״ש ובעוד משחק אביב אפילו הצליח להשכיח את החסרון של עלי). אפילו קייטה הלך לאיבוד בערך כשעלי נפצע. אם במכבי ת״א אייל גולסה ואלי דסה הפכו קבוצה גרועה לקבוצה שלא מפסיקה לנצח נראה לי שהגיע הזמן שלנו להשלים עם זה שמי שעשה את הקבוצה הזו כל כך טובה ומלהיבה הוא עלי מוחמד. וגם איתו היו לה הרבה עליות ומורדות, אז על אחת כמה וכמה בלעדיו. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
22-Jan-2018, 13:19
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(22-Jan-2018 13:10)עידן444 כתב: אתם שוכחים דבר אחד וכנראה אנחנו ממעיטים בערכו למרות שהוא מאוד בלט גם בליגה הלאומית- אכן, לעלי אין מחליף אבל צריך לזכור שגם עם עלי (בעיקר בתקופה שלאחר ההודעה על הארכת החוזה) היו לנו כמה משחקים פחות טובים. מה שאני מנסה לומר זה שלא נצפה שחזרתו של עלי תייצר פה רק תצוגות ונצחונות אין קץ...יהיו משחקים רעים גם איתו. הבחור היה מושבת חודשיים. לא יודע באיזה כושר משחק יחזור ובאיזה רמת מוטיבציה לאור כל הליחשושים מסביבו . בוא נגיד שאם זה יהיה עלי של תחילת עונה שיצליח לסחוף אחריו את כל הקבוצה מקומנו בפליאוף העליון מובטח (ואף מעבר לזה). אם לא ,כל האפשרויות פתוחות.... |
|||
22-Jan-2018, 13:35
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(22-Jan-2018 11:54)חזום חזום כתב: הבנתי שהניגרי מהנוער קרע את הרצועה . אם יש הגדרה לחוסר מזל ... הבנאדם נכנס ל7 ד' נגד סכנין והספיק לקרוע רצועה ... מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
23-Jan-2018, 2:38
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(22-Jan-2018 12:34)משה.ד כתב:(22-Jan-2018 8:45)לואיס ראזאק כתב: בנוגע לכך שאין תוכנית ב' - אכן, מסכים לחלוטין וזה צורם וגורם לעונה הזאת לאט ובטוח להפוך לפיספוס רציני. פשוט חבל. מקום 6 אני מאמין שיושג בסופו של דבר, אבל זה באמת מצער כי עם איך שהעונה הזאת התפתחה היה אפשר להשיג כל כך יותר.בתחילת העונה היית חותם על מקום 6? כן, אין ספק. אבל כדורגל והחיים בכלל זה דבר מאוד דינמי ודברים משתנים עם הזמן. זה באמת משהו שקשה להבין? מה לעשות, קשה וכואב לראות את המיקום של קבוצה כמו הפועל חיפה ולהבין ש... ובכן? אם נאמר את האמת? אנחנו היינו צריכים להיות שם אם לא היינו קבוצה כל כך פראיירית. אגב, בנוגע לקייטה. עד לפני חודש וחצי אנשים כאן הכתירו אותו כזר מדהים, לא? עכשיו הוא פלופ? אני אמרתי מההתחלה שמדובר בזר חביב עד טוב, לא מעבר לזה. אי אפשר לצפות ממנו ליותר מדי. סלובו לא בהכרח נכשל עם הזרים שהביא לכאן, הם בסדר והסחורה שהם מספקים משביעת רצון יחסית. |
|||
23-Jan-2018, 13:53
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(23-Jan-2018 2:38)לואיס ראזאק כתב:(22-Jan-2018 12:34)משה.ד כתב:(22-Jan-2018 8:45)לואיס ראזאק כתב: בנוגע לכך שאין תוכנית ב' - אכן, מסכים לחלוטין וזה צורם וגורם לעונה הזאת לאט ובטוח להפוך לפיספוס רציני. פשוט חבל. מקום 6 אני מאמין שיושג בסופו של דבר, אבל זה באמת מצער כי עם איך שהעונה הזאת התפתחה היה אפשר להשיג כל כך יותר.בתחילת העונה היית חותם על מקום 6? רמת הקיצוניות במקרה של קייטה פסיכית לגמרי! שחקן שבמשחקים הראשונים נראה היה בלתי ניתן לעצירה- חזק, מסיבי אבל לא איטי, שער בראש, שערים ברגל, חיית רחבה- פתאום לא מסוגל להשתלט על כדורים פשוטים ולתת פס מדוייק, נראה כבד, מפוזר. הזוי. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים